MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Slik legger du til bilder
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Slik legger du til bilder

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
halvors View Drop Down
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem


Joined: 03 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 787
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote halvors Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Slik legger du til bilder
    Posted: 26 juli 2020 at 22:21
I forbindelse med opplasting av bilder til min "Sommerprosjekt-tråd" har jeg funnet ut følgende:
  • Opplastingen av bilder er mildest talt ustabil, som beskrevet ovenfor i denne tråden. Jeg har fått flere varianter av feilmeldingene som er angitt, og har gitt opp i perioder.
  • Når jeg prøver igjen en annen dag kan det gå fint for noen bilder, men ikke andre.
  • Det kan virke som systemet er følsomt for informasjon lagt i .jpg-filene av programmet som lagrer de. I mitt tilfelle fungerer ikke filene rett fra iPhone eller Canon kompaktkamera.
  • Jeg har også forsøkt å lagre bilde igjen fra Windows sitt "Bilder"-program. Det fungerer dårlig.
  • Hvis jeg derimot tar filen inn i Adobe Photoshop Elements, og lagrer den derfra under nytt navn, går den rett inn!
  • I noen få tilfeller får jeg feilmelding også da, men etter å ha gjort en liten endring på bildet (crop, størrelse, e.l.) og lagret igjen under nytt navn, så går det bra...
Fiklete, JA. Men det er mulig...Embarrassed

Hilsen Halvor
Back to Top
Pelle View Drop Down
Nettgruppen
Nettgruppen
Avatar

Joined: 08 april 2005
Location: Norway
Status: Offline
Points: 2136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pelle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 januar 2018 at 21:32
takk for at du melder inn saker når du opplever dem. Utfordringen er først og fremst at vi er for få som jobber med løsningene, og at vi har mange oppgaver utover dette. Å finne en slik feil er svært tidkrevende. Vi benytter en tredjepartsløsning for å skalere bilder, og det er lite logger å hente ut.
Utfordringen min i hvert fall er at hver gang jeg tester, fungerer dette.

Jeg mistenker at det kan ha en sammenheng med hastighet og aktiviteten på serveren. Skal vi melde feil til produsenten, må vi ha konkrete eksempler og skjermdumper, logger etc. noe jeg ikke har fått til i og med at det alltid fungerer.

Hvis noen har erfaring med klassisk ASP og Windows Server ønskes kompetansen svært velkommen.
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.
Back to Top
steinel View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF
Avatar

Joined: 27 januar 2016
Location: Norge
Status: Offline
Points: 821
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote steinel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 januar 2018 at 17:30
I dag fikk jeg lastet opp bilder i CS3-tråden min. Det er noe muffens Shocked 
Back to Top
midnight View Drop Down
Administratorgruppen
Administratorgruppen
Avatar

Joined: 02 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1145
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote midnight Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 januar 2018 at 12:12
Testing2
Nå har jeg forsøkt mange ganger å laste opp et bilde tatt med Samsung Galaxy 6 uten å lykkes. 
Så prøvde jeg dette som er tatt med Sony HX9V og da kom det inn med en gang. Ingen av bildene er behandlet før opplasting.
Morten W

H0 USA - Conrail, CSX & NS i Appalachia 1990+
O USA - Lehigh Valley ca 1975
Inspirasjon: Chubb, McClelland, T Koester, www.ldsig.org & www.opsig.org
Besøk www.onorway.com
Back to Top
midnight View Drop Down
Administratorgruppen
Administratorgruppen
Avatar

Joined: 02 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1145
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote midnight Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 januar 2018 at 12:02
Testing...
Morten W

H0 USA - Conrail, CSX & NS i Appalachia 1990+
O USA - Lehigh Valley ca 1975
Inspirasjon: Chubb, McClelland, T Koester, www.ldsig.org & www.opsig.org
Besøk www.onorway.com
Back to Top
steinel View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF
Avatar

Joined: 27 januar 2016
Location: Norge
Status: Offline
Points: 821
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote steinel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 januar 2018 at 19:24
Hei.
Jeg har stadig problemer med opplasting av bilder.
Problemet er helt tilfeldig, noen ganger går det på fjerde forsøk andre ganger på første. Skjer også at det ikke er mulig å laste opp et bilde. Dette er uansett størrelse, komprimering eller filtype.

Jeg skjønner godt hvor vanskelig og tidkrevende det er å drive et forum, men må dessverre si at hvis dette ikke løser seg med det første kommer jeg nok til å slutte å poste på forumet og bare bruke facebook til å fortelle hva jeg driver med.

Trist, synes vi bør ha et aktivt forum, men det nytter ikke når det er et slik problem som dette.


Back to Top
webmaster View Drop Down
Administratorgruppen
Administratorgruppen


Joined: 05 desember 2010
Status: Offline
Points: 72
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote webmaster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 oktober 2017 at 19:00
Tester igjen etter varsel om feilmelding.
Ser bra ut. Dette bildet var 3000 pixeler bredt.
Back to Top
H. Lindholm View Drop Down
Veteran
Veteran


Joined: 17 november 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1096
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote H. Lindholm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 september 2017 at 11:43
Jeg forsøkte nå å laste opp bildene som jeg fikk tilsendt fra jonsto i tråden "Eldre modeller".
 
Det første og fjerde bildet i innlegget gikk greit å laste opp. De andre bildene fikk samme feilmelding som tidligere ("Filen slettet av sikkerhetsmessige grunner osv").
Jeg forsøkte da å vise bildene i vanlig fotovisning, ta en skjermdump og deretter behandle skjermdumpene som helt nye bilder for ikke å trekke med noe som helst av gammel informasjon som måtte ligge i bildefilene. De ble også avvist.
Som siste forsøk prøvde jeg å dele bilde nr. 2 i to deler (en øvre og nedre del), og da lot de seg laste opp. Disse ligger nå som 2. og 3. bilde i tråden. Det siste bildet beskar jeg slik at det ble mye lavere, da lot det seg også laste opp.
Jeg fikk da en mistanke om at det var bildenes høyde som skapte problemet, siden det gikk greit når de ble delt horisontalt (i praksis sterkt beskåret i høyden).
De to bildene som ikke lot seg laste opp først tok jeg derfor og forminsket til 250px høyde, og da lot de seg laste opp her i dette innlegget (de to nedenfor).
 
For meg ser det ut til at det er et eller annet med størrelsen på bildet (antall pixler) i høyde/bredde som skaper problemer. De bildene jeg lastet opp i tråden "Eldre modeller" var alle 999px brede, men når de hadde "normale" proporsjoner ble de avvist. Når de ble gjort betydelig lavere (under 300px høye, men fortsatt 999px brede) ble de akseptert. Når bildene med "normale" proporsjoner (de som først ble avvist) ble forminsket til under 300px høyde, da ble også de akseptert.
 
Det er også et eller annet rart med innstilling av bildestørrelser ved innsetting i innlegg. Store bilder blir forminsket til max 1000px bredde. Man kan velge størrelser, men bare opp til 999px. Noen ganger kan man få vist bilder som er større ved å slette tallene i størrelsesboksene, men ikke alltid.
 
 
 
Back to Top
Pelle View Drop Down
Nettgruppen
Nettgruppen
Avatar

Joined: 08 april 2005
Location: Norway
Status: Offline
Points: 2136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pelle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 september 2017 at 21:03
Komponenten virker hele tiden, men kan være litt kresen på hva den aksepterer.

Det kan virke som om at det er en fellesnevner når det oppstår slike feilmeldinger. Jeg tester selv jevnlig å laste opp og får aldri feil, men antar at komponenten er kresen på hvor filen kommer fra, dvs om den er behandlet i et program og har fått noen spesielle parametere som kan virke skadelig. Selv har jeg andre steder opplevd at bilder fra Facebook ikke blir akseptert.

Kan du sende meg bildet til leder (krøllalfa) mjf (punktum) no? Da kan jeg sjekke loggene mens det forsøkes lastet opp.
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.
Back to Top
PB57 View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF
Avatar

Joined: 25 februar 2009
Location: Norway
Status: Offline
Points: 43
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PB57 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 september 2017 at 10:39
Fungerer nå uten problemer.
Hilsen Petter

medlem nr:0535
Back to Top
H. Lindholm View Drop Down
Veteran
Veteran


Joined: 17 november 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1096
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote H. Lindholm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 september 2017 at 22:41
Nå virker ikke bildeopplastingen igjen.
Får meldingen Feil ved opplasting av filen!!.
Filen er slettet av sikkerhetsmessige grunner da den kan inneholde kode som er skadelig for forumet.
Back to Top
akselstog View Drop Down
Veteran
Veteran
Avatar

Joined: 12 august 2017
Location: Norge
Status: Offline
Points: 109
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote akselstog Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 august 2017 at 11:46
Hmmm Smile
Back to Top
H. Lindholm View Drop Down
Veteran
Veteran


Joined: 17 november 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1096
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote H. Lindholm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 august 2017 at 13:14
Mine bildefiler inneholder i alle fall aldri verken spesialtegn eller mellomrom, bare alminnelige bokstaver (aldri æ, ø eller å i bildefiler), tall og i noen tilfeller bindestrek. Det mest "spesielle" er dermed bindestreken, men det har gått greit før og går greit alle andre steder.
Som nevnt tidligere i tråden har jeg opplevd at et bilde som ikke lot seg laste opp den ene dagen lot seg laste opp uten problemer dagen etter uten at det var gjort noen endringer, det var akkurat samme fil. 
Back to Top
Pelle View Drop Down
Nettgruppen
Nettgruppen
Avatar

Joined: 08 april 2005
Location: Norway
Status: Offline
Points: 2136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pelle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 august 2017 at 13:07
Takk for info. Dette er et tredjepartsverktøy, så jeg vet ikke hvilke kriterier det er. kanskje det er noe med spesialtegn, mellomrom etc. som forårsaker dette.
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.
Back to Top
Bjørn R Larsen View Drop Down
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Joined: 02 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 864
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bjørn R Larsen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 august 2017 at 21:58
Originally posted by H. Lindholm H. Lindholm wrote:

Hva som er den egentlige årsaken til dette noe irriterende problemet skal jeg ikke gi meg ut på å mene så mye om, men ting kan tyde på at det er noe som kommer og går.
Jeg sliter også med billedopplastingsfunksjonen. Noen bilder jeg tidligere har lagt inn innlegg vises én dag, men kan være utilgjengelig dagen etter. Dersom man går inn og editerer innlegget vises bildene som normalt.

Jeg får også samme feilmelding som andre når jeg prøver å legge inn bilder:

Feil ved opplasting av filen!!.
Filen er slettet av sikkerhetsmessige grunner da den kan inneholde kode som er skadelig for forumet

Da jeg fikk denne feilmeldingen i dag forsøkte jeg å omdøpe filnavnet, først til bare å være bokstaver, men det feilet forsatt. Deretter døpte jeg filen til kun "1234.jpg" og DA ble filen akseptert...

Tilfeldig eller ei, ikke vet jeg. Det som ihvertfall er sikkert er at problemet ikke er borte selv om noen har fått lagt inn sine bilder.
Med vennlig hilsen,

Bjørn Runar Larsen

http://bjornrl.wordpress.com
Back to Top
H. Lindholm View Drop Down
Veteran
Veteran


Joined: 17 november 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1096
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote H. Lindholm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 juli 2017 at 15:27
Hva som er den egentlige årsaken til dette noe irriterende problemet skal jeg ikke gi meg ut på å mene så mye om, men ting kan tyde på at det er noe som kommer og går.
Den 11 juni fikk jeg akkurat samme feilmelding, selv om bildet jeg da prøvde å laste opp (i en helt annen tråd) var tatt med samme kamera og etterbehandlet med samme program som jeg "alltid" har brukt og ikke gjort noen endringer i, og ikke hatt noe problem med laste opp.
Den 12. juni prøvde jeg å laste opp i denne tråden nøyaktig den samme bildefilen som jeg ikke fikk lastet opp dagen før (Thomas The Tank Engine), og da gikk det helt greit.
Så vidt jeg skjønner er det andre som også har opplevd at det ikke virker den ene dagen, og så virker det igjen dagen etter.
Back to Top
Pelle View Drop Down
Nettgruppen
Nettgruppen
Avatar

Joined: 08 april 2005
Location: Norway
Status: Offline
Points: 2136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pelle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 juli 2017 at 11:04
Ny test på opplasting av bilder.


Dette ser ut til å fungere uten problemer. Bildet er tatt med min mobiltelefon.

Jeg får ingen feil. kan det være at bildet du lastet opp er infisert med enten virus eller såkalt EXIF-informasjon informasjon (https://en.wikipedia.org/wiki/Exif) som komponenten ikke godkjenner? Send gjerne bildet til webmaster (a) mjf.no så vi kan sjekke det.
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.
Back to Top
KjellAn View Drop Down
Veteran
Veteran
Avatar

Joined: 03 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1010
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote KjellAn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 juli 2017 at 21:15

Nå er det feil igjen på bildeopplasteren. Jeg får følgende feilmelding:

<forum.mjf.no>

Feil ved opplasting av filen!!.
Filen er slettet av sikkerhetsmessige grunner da den kan inneholde kode som er skadelig for forumet


Jeg har formatert bildene både i størrelse og format (jpeg), som tidligere uten problemer. Noen bilder lar seg laste opp mens andre ikke - uten at det noen naturlig forklaring på årsaken.


hilsen KjellAn

Livesteam - Member of the Assosiation of 16mm Narrow Gauge Modellers
Back to Top
H. Lindholm View Drop Down
Veteran
Veteran


Joined: 17 november 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1096
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote H. Lindholm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 juni 2017 at 16:19
Originally posted by Pelle Pelle wrote:

Merkelig. hva slags filendelse har filen? Det kan tyde på at det er en RAW-fil du laster opp. Jeg kikker på saken.
 
 
Nei, ikke RAW. Så fjern er jeg da ennå ikke blitt, men det kommer vel en dag....
Som jeg skrev prøvde jeg med både .jpg og .png, men de ga samme negative resultat. Det virket med .gif, men det er et dårlig format for fotografier.
Det må ha vært en eller annen temporær feil, for nå virket det normalt. Nedenstående bilde er .jpg, og det er akkurat samme bildefil som jeg ikke fikk lastet opp i går. Samme bilde, men konvertert til .gif, lot seg imidlertid laste opp i går.
Det er som når legen omsider kommer, da har man ikke vondt lenger. Internettets veier er fortsatt uransakelige.....
 


Edited by H. Lindholm - 12 juni 2017 at 16:25
Back to Top
steinel View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF
Avatar

Joined: 27 januar 2016
Location: Norge
Status: Offline
Points: 821
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote steinel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 juni 2017 at 14:17
Ser ut til å funke fra meg.
test 


Back to Top
Pelle View Drop Down
Nettgruppen
Nettgruppen
Avatar

Joined: 08 april 2005
Location: Norway
Status: Offline
Points: 2136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pelle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 juni 2017 at 14:07
Originally posted by H. Lindholm H. Lindholm wrote:



Og når virker ikke bildeopplastingen i det hele tatt. Når jeg klikker på bildeknappen skjer det absolutt ingen ting. "Sett inn fil"-knappen virker derimot, men det hjelper jo lite...

Jeg får i hvert fall lastet opp en fil uten problemer.
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.
Back to Top
Pelle View Drop Down
Nettgruppen
Nettgruppen
Avatar

Joined: 08 april 2005
Location: Norway
Status: Offline
Points: 2136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pelle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 juni 2017 at 14:06
Originally posted by H. Lindholm H. Lindholm wrote:


Jeg prøvde å laste opp et bilde nettopp, men det gikk ikke. Etter opplasting kom følgende melding:
 
"Feil ved opplasting av filen!!.
Filen er slettet av sikkerhetsmessige grunner da den kan inneholde kode som er skadelige for forumet"
 
Det virker rart, for den aktuelle bildefilen har samme kilde (kamera) som jeg har hatt i mange år, den er behandlet i samme program og på samme måte som jeg alltid har gjort, og lagret på samme måte.
For muligens å utelukke noen skjule filfeil kopierte jeg grafikken til en helt nyopprettet fil og lagret den på nytt. Jeg forsøkte med både .jpg- og .png-format, men fikk samme melding i begge tilfeller. Så prøvde jeg med .gif-format, og da virket det. Problemet er bare at .gif ikke er noe egnet format for fotografier.
 
 


Merkelig. hva slags filendelse har filen? Det kan tyde på at det er en RAW-fil du laster opp. Jeg kikker på saken.
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.
Back to Top
ses View Drop Down
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Joined: 09 november 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 3920
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ses Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 juni 2017 at 20:02
Midleritidig kan NJK-meldemmer laste opp på Fotosamlingen til NJK, og linke til URL derfra slik som jeg har gjort her:


Svein S
Back to Top
H. Lindholm View Drop Down
Veteran
Veteran


Joined: 17 november 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1096
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote H. Lindholm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 juni 2017 at 17:13
Og når virker ikke bildeopplastingen i det hele tatt. Når jeg klikker på bildeknappen skjer det absolutt ingen ting. "Sett inn fil"-knappen virker derimot, men det hjelper jo lite...
Back to Top
H. Lindholm View Drop Down
Veteran
Veteran


Joined: 17 november 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1096
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote H. Lindholm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 juni 2017 at 17:09
Jeg prøvde å laste opp et bilde nettopp, men det gikk ikke. Etter opplasting kom følgende melding:
 
"Feil ved opplasting av filen!!.
Filen er slettet av sikkerhetsmessige grunner da den kan inneholde kode som er skadelige for forumet"
 
Det virker rart, for den aktuelle bildefilen har samme kilde (kamera) som jeg har hatt i mange år, den er behandlet i samme program og på samme måte som jeg alltid har gjort, og lagret på samme måte.
For muligens å utelukke noen skjule filfeil kopierte jeg grafikken til en helt nyopprettet fil og lagret den på nytt. Jeg forsøkte med både .jpg- og .png-format, men fikk samme melding i begge tilfeller. Så prøvde jeg med .gif-format, og da virket det. Problemet er bare at .gif ikke er noe egnet format for fotografier.
 
 
Back to Top
webmaster View Drop Down
Administratorgruppen
Administratorgruppen


Joined: 05 desember 2010
Status: Offline
Points: 72
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote webmaster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 mai 2017 at 23:49
Nå skal komponenten være i orden igjen og lisensnøkler være korrekte. Test på opplasting av bilde tatt av Svein Sando.
 
Back to Top
Pelle View Drop Down
Nettgruppen
Nettgruppen
Avatar

Joined: 08 april 2005
Location: Norway
Status: Offline
Points: 2136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pelle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 mai 2017 at 19:55
Prøvelisensen på komponenten er utgått, og vi får ikke tak i de som leverer produktet for å få lisenskode. Inntil da virker dessverre ikke opplasting
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.
Back to Top
Laurenz View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Joined: 03 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 636
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Laurenz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 april 2017 at 14:10
Bra jobba! Big smile
Back to Top
AT View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Joined: 21 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 121
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AT Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 april 2017 at 11:04
Test

Edit: Må hugse å ta "liggande" bilder med mobilen.



Edited by AT - 09 april 2017 at 11:21
AT
Back to Top
steinel View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF
Avatar

Joined: 27 januar 2016
Location: Norge
Status: Offline
Points: 821
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote steinel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 april 2017 at 08:47
Test



Tester fra mobil.

Edited by steinel - 09 april 2017 at 08:53
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,047 seconds.