Skriv ut side | Lukk vindu

Slik legger du til bilder

Skrevet ut fra: MJF Forum
Kategori: Nettsted og forumhjelp
Forum navn: Forumverkstedet
Forum beskrivelse: Spørsmål, forslag og hjelp til forum og MJFs nettsteder
Web-adresse: http://forum.mjf.no/forum_posts.asp?TID=8894
Skrevet ut den: 29 september 2020 kl. 14:49
Versjon: Web Wiz Forums 11.06 - http://www.webwizforums.com


Tråd: Slik legger du til bilder
Beskjed fra: webmaster
Tråd: Slik legger du til bilder
Posteringsdato: 30 november 2014 kl. 22:49
Vi har fått flere spørsmål om opplasting av bilder på forumet. Alle skal nå ha fått tilgang til å laste opp bilder. Ta  http://www.mjf.no/kontakt.asp?k=8" rel="nofollow - kontakt via kontaktskjemaet  Hvis du ikke har denne tilgangen.
 



Svar:
Beskjed fra: steinel
Posteringsdato: 03 april 2017 kl. 09:25
Når jeg legger inn bilder, resizer jeg bildene på forhånd i Corel Photo-Paint.  Det er jo litt jobb. Jeg har aldri lagt merke til at det er mulig å laste opp et stort bilde og skive inn den størrelsen du ønsker.

Nå prøver jeg dette og skriver 999 pixler horisontalt.

Det gikk ikke. Bildet var for stort. Fikk feilmelding om at bildet var 2,8MB, max er 2MB.

I neste post skal jeg prøve å laste opp fra mobilen.




Beskjed fra: steinel
Posteringsdato: 03 april 2017 kl. 09:30
Nå er jeg på mobilen og får samme feilmelding. O


Beskjed fra: steinel
Posteringsdato: 03 april 2017 kl. 09:36
Dette er svært hemmende for forumet. Jeg ser at det akkurat ble startet en tråd om SKD221 som dessverre fikk altfor store bilder. Vedkommende har nå startet samme tråd på Facebook Modelljernbane byggeprosjekter, og jeg er redd vi kanskje ikke kommer til å se denne tråden fullført her.

Skal dette forumet overleve må det være enkelt å legge inn bilder. Jeg mener alle bilder må kunne lastes opp i sin originale størrelse. De må automatisk resizes til feks 1000 pixler. Det må være mulig å gjøre dette enkelt fra mobilen også. 


Beskjed fra: ses
Posteringsdato: 03 april 2017 kl. 10:43
NJKs forum takler både originale bilder og det nedskalerer automatisk hvis ønskelig, og noen bad en gang om et eget MJ-rom der:  http://medlem.njk.no/forum/forum.php?aut=0&rom=54" rel="nofollow - http://medlem.njk.no/forum/forum.php?aut=0&rom=54

-------------
Svein S


Beskjed fra: steinel
Posteringsdato: 03 april 2017 kl. 11:11
Jeg får samme som deg, Helge, når jeg laster opp på PC. 
Når jeg prøver å laste opp med mobilen får jeg dette bildet.
Uansett går det ikke å laste opp bilder jeg tar med mobilen. De er for store.

Et annet forum jeg er medlem av (hellasforum.net) tar bilder direkte fra mobilen og resizer automatisk.

For meg som er en gammel grinebiter fra midten av forrige århundre går det helt greit å lage lange byggetråder på forumet med masse bilder. Og jeg lager stort sett de samme trådene på facebook.
For de som alltid er på Snap, Insta og Face, er et forum som dette helt akterutseilt når det gjelder bildeopplasting, dessverre.





Beskjed fra: steinel
Posteringsdato: 03 april 2017 kl. 11:15
Bildet over ble ikke resizet, jeg skrev inn 999x750? Vet ikke hvorfor det beholdt sin originale størrelse på 1920x1080.  


Beskjed fra: Laurenz
Posteringsdato: 03 april 2017 kl. 11:40
Dette er en (av flere) grunner til at tradisjonelle fora mister deltagere. Bilder jeg tar med speilrefleksen blir automatisk skalert når jeg eksportere dem etter behandling, så de er greie nok å laste opp. Men som folk flest tar jeg bilder og filmer en del med mobilen. Å laste opp slikt til forumet her er (og andre) er rett og slett komplisert og tidskrevende. På Facebook, der klikker du bare på bildet og vips, det ligger på sida de eller i en gruppa. 
Jeg tror det er i stor grad den veldig store forskjellen i brukervennlighet som er årsaken til nedgangen i aktivitet her.  


Beskjed fra: SveinF
Posteringsdato: 03 april 2017 kl. 22:12
Jeg har brukt dette gratisprogrammet  i flere år.
Når den er installert dukker det opp i "høyreklikkmenyen" i Windows explorer. Velg resize pictures og velg størrelse. Done
Overfør bilde
http://www.bricelam.net/ImageResizer/" rel="nofollow -
http://www.bricelam.net/ImageResizer/" rel="nofollow - http://www.bricelam.net/ImageResizer/


Beskjed fra: Pelle
Posteringsdato: 05 april 2017 kl. 09:15
Ser at det finnes en plugin for slikt til forumet. Skal prøve å få kikket på dette. I mellomtiden kan vi øke størrelsen på bilder slik at dere kan laste opp litt større bilder.

Imidlertid er disken på 80 GB nesten full på grunn av mange store bilder her.

Selv om det etter hvert blir mer og mer vanlig at serverne krymper bildene, er det best praksis å endre størrelsen selv på nett. Så dette rådet er lurt å ta med seg!
Sitat: SveinF SveinF skrev:

Jeg har brukt dette gratisprogrammet  i flere år.
Når den er installert dukker det opp i "høyreklikkmenyen" i Windows explorer. Velg resize pictures og velg størrelse. Done
Overfør bilde
http://www.bricelam.net/ImageResizer/" rel="nofollow -
http://www.bricelam.net/ImageResizer/" rel="nofollow - http://www.bricelam.net/ImageResizer/





-------------
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.


Beskjed fra: TorsteinS
Posteringsdato: 05 april 2017 kl. 15:16
Sitat: Pelle Pelle skrev:

[...] I mellomtiden kan vi øke størrelsen på bilder slik at dere kan laste opp litt større bilder. [...]
Nei, vær så snill å spare oss for enda større uskarpe mobilbilder som fyller flere skjermer både i bredde og høyde!

Til dere som tar mobilbilder: Sjekk om mobilen har en innstilling for å redusere oppløsningen, og gjør i så fall dette permanent. Bildesensorene i dagens mobiler har langt høyere oppløsning enn man kan utnytte, da optikken er for dårlig. Det samme gjelder de fleste kompaktkameraer. Den høye oppløsningen er kun en salgsgimmick overfor kunder som ikke vet bedre.

Sitér Imidlertid er disken på 80 GB nesten full på grunn av mange store bilder her.
Kanskje dere burde se på muligheten for å kjøre en batch-jobb for å krympe allerede lagrede bilder som er alt for digre.


Beskjed fra: Håvard H
Posteringsdato: 05 april 2017 kl. 15:44
Sitat: TorsteinS TorsteinS skrev:


Til dere som tar mobilbilder: Sjekk om mobilen har en innstilling for å redusere oppløsningen, og gjør i så fall dette permanent. Bildesensorene i dagens mobiler har langt høyere oppløsning enn man kan utnytte, da optikken er for dårlig. Det samme gjelder de fleste kompaktkameraer. Den høye oppløsningen er kun en salgsgimmick overfor kunder som ikke vet bedre.


Når du legger bilder på nett er det selvsagt fornuftig å redusere oppløsningen.

Men om du har lyst til å se bildene dine på trykk i f.eks. MJ-bladet MÅ du kjøre med full oppløsning.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi har måttet si nei til å trykke bilder siden de har for lav oppløsning.

Så høy oppløsning er absolutt ikke bare en gimmick. Og det gjelder både for kompaktkameraer og mobiltelefonkameraer.

-------------
Mvh Håvard H



http://trainspast.wordpress.com" rel="nofollow - Modelljernbaneforeningen På Sporet Av Den Tapte Tid


Beskjed fra: webmaster
Posteringsdato: 08 april 2017 kl. 23:45
Test på opplasting av bilde med ny komponent. Denne tillater originale bilder på opptil 10 MB som skaleres ned til 800 pix. Kan virke som at det fungerer!



Beskjed fra: steinel
Posteringsdato: 09 april 2017 kl. 08:47
Test



Tester fra mobil.


Beskjed fra: AT
Posteringsdato: 09 april 2017 kl. 11:04
Test

Edit: Må hugse å ta "liggande" bilder med mobilen.



-------------
AT


Beskjed fra: Laurenz
Posteringsdato: 09 april 2017 kl. 14:10
Bra jobba! Big smile


Beskjed fra: Pelle
Posteringsdato: 26 mai 2017 kl. 19:55
Prøvelisensen på komponenten er utgått, og vi får ikke tak i de som leverer produktet for å få lisenskode. Inntil da virker dessverre ikke opplasting

-------------
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.


Beskjed fra: webmaster
Posteringsdato: 31 mai 2017 kl. 23:49
Nå skal komponenten være i orden igjen og lisensnøkler være korrekte. Test på opplasting av bilde tatt av Svein Sando.
 


Beskjed fra: H. Lindholm
Posteringsdato: 11 juni 2017 kl. 17:09
Jeg prøvde å laste opp et bilde nettopp, men det gikk ikke. Etter opplasting kom følgende melding:
 
"Feil ved opplasting av filen!!.
Filen er slettet av sikkerhetsmessige grunner da den kan inneholde kode som er skadelige for forumet"
 
Det virker rart, for den aktuelle bildefilen har samme kilde (kamera) som jeg har hatt i mange år, den er behandlet i samme program og på samme måte som jeg alltid har gjort, og lagret på samme måte.
For muligens å utelukke noen skjule filfeil kopierte jeg grafikken til en helt nyopprettet fil og lagret den på nytt. Jeg forsøkte med både .jpg- og .png-format, men fikk samme melding i begge tilfeller. Så prøvde jeg med .gif-format, og da virket det. Problemet er bare at .gif ikke er noe egnet format for fotografier.
 
 


Beskjed fra: H. Lindholm
Posteringsdato: 11 juni 2017 kl. 17:13
Og når virker ikke bildeopplastingen i det hele tatt. Når jeg klikker på bildeknappen skjer det absolutt ingen ting. "Sett inn fil"-knappen virker derimot, men det hjelper jo lite...


Beskjed fra: ses
Posteringsdato: 11 juni 2017 kl. 20:02
Midleritidig kan NJK-meldemmer laste opp på Fotosamlingen til NJK, og linke til URL derfra slik som jeg har gjort her:




-------------
Svein S


Beskjed fra: Pelle
Posteringsdato: 12 juni 2017 kl. 14:06
Sitat: H. Lindholm H. Lindholm skrev:


Jeg prøvde å laste opp et bilde nettopp, men det gikk ikke. Etter opplasting kom følgende melding:
 
"Feil ved opplasting av filen!!.
Filen er slettet av sikkerhetsmessige grunner da den kan inneholde kode som er skadelige for forumet"
 
Det virker rart, for den aktuelle bildefilen har samme kilde (kamera) som jeg har hatt i mange år, den er behandlet i samme program og på samme måte som jeg alltid har gjort, og lagret på samme måte.
For muligens å utelukke noen skjule filfeil kopierte jeg grafikken til en helt nyopprettet fil og lagret den på nytt. Jeg forsøkte med både .jpg- og .png-format, men fikk samme melding i begge tilfeller. Så prøvde jeg med .gif-format, og da virket det. Problemet er bare at .gif ikke er noe egnet format for fotografier.
 
 


Merkelig. hva slags filendelse har filen? Det kan tyde på at det er en RAW-fil du laster opp. Jeg kikker på saken.


-------------
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.


Beskjed fra: Pelle
Posteringsdato: 12 juni 2017 kl. 14:07
Sitat: H. Lindholm H. Lindholm skrev:



Og når virker ikke bildeopplastingen i det hele tatt. Når jeg klikker på bildeknappen skjer det absolutt ingen ting. "Sett inn fil"-knappen virker derimot, men det hjelper jo lite...

Jeg får i hvert fall lastet opp en fil uten problemer.

-------------
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.


Beskjed fra: steinel
Posteringsdato: 12 juni 2017 kl. 14:17
Ser ut til å funke fra meg.
test 




Beskjed fra: H. Lindholm
Posteringsdato: 12 juni 2017 kl. 16:19
Sitat: Pelle Pelle skrev:

Merkelig. hva slags filendelse har filen? Det kan tyde på at det er en RAW-fil du laster opp. Jeg kikker på saken.
 
 
Nei, ikke RAW. Så fjern er jeg da ennå ikke blitt, men det kommer vel en dag....
Som jeg skrev prøvde jeg med både .jpg og .png, men de ga samme negative resultat. Det virket med .gif, men det er et dårlig format for fotografier.
Det må ha vært en eller annen temporær feil, for nå virket det normalt. Nedenstående bilde er .jpg, og det er akkurat samme bildefil som jeg ikke fikk lastet opp i går. Samme bilde, men konvertert til .gif, lot seg imidlertid laste opp i går.
Det er som når legen omsider kommer, da har man ikke vondt lenger. Internettets veier er fortsatt uransakelige.....
 


Beskjed fra: KjellAn
Posteringsdato: 09 juli 2017 kl. 21:15

Nå er det feil igjen på bildeopplasteren. Jeg får følgende feilmelding:

<forum.mjf.no>

Feil ved opplasting av filen!!.
Filen er slettet av sikkerhetsmessige grunner da den kan inneholde kode som er skadelig for forumet


Jeg har formatert bildene både i størrelse og format (jpeg), som tidligere uten problemer. Noen bilder lar seg laste opp mens andre ikke - uten at det noen naturlig forklaring på årsaken.




-------------
hilsen KjellAn

Livesteam - Member of the Assosiation of 16mm Narrow Gauge Modellers


Beskjed fra: Pelle
Posteringsdato: 12 juli 2017 kl. 11:04
Ny test på opplasting av bilder.


Dette ser ut til å fungere uten problemer. Bildet er tatt med min mobiltelefon.

Jeg får ingen feil. kan det være at bildet du lastet opp er infisert med enten virus eller såkalt EXIF-informasjon informasjon ( https://en.wikipedia.org/wiki/Exif" rel="nofollow - https://en.wikipedia.org/wiki/Exif ) som komponenten ikke godkjenner? Send gjerne bildet til webmaster (a) mjf.no så vi kan sjekke det.

-------------
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.


Beskjed fra: H. Lindholm
Posteringsdato: 12 juli 2017 kl. 15:27
Hva som er den egentlige årsaken til dette noe irriterende problemet skal jeg ikke gi meg ut på å mene så mye om, men ting kan tyde på at det er noe som kommer og går.
Den 11 juni fikk jeg akkurat samme feilmelding, selv om bildet jeg da prøvde å laste opp (i en helt annen tråd) var tatt med samme kamera og etterbehandlet med samme program som jeg "alltid" har brukt og ikke gjort noen endringer i, og ikke hatt noe problem med laste opp.
Den 12. juni prøvde jeg å laste opp i denne tråden nøyaktig den samme bildefilen som jeg ikke fikk lastet opp dagen før (Thomas The Tank Engine), og da gikk det helt greit.
Så vidt jeg skjønner er det andre som også har opplevd at det ikke virker den ene dagen, og så virker det igjen dagen etter.


Beskjed fra: Bjørn R Larsen
Posteringsdato: 07 august 2017 kl. 21:58
Sitat: H. Lindholm H. Lindholm skrev:

Hva som er den egentlige årsaken til dette noe irriterende problemet skal jeg ikke gi meg ut på å mene så mye om, men ting kan tyde på at det er noe som kommer og går.
Jeg sliter også med billedopplastingsfunksjonen. Noen bilder jeg tidligere har lagt inn innlegg vises én dag, men kan være utilgjengelig dagen etter. Dersom man går inn og editerer innlegget vises bildene som normalt.

Jeg får også samme feilmelding som andre når jeg prøver å legge inn bilder:

Feil ved opplasting av filen!!.
Filen er slettet av sikkerhetsmessige grunner da den kan inneholde kode som er skadelig for forumet

Da jeg fikk denne feilmeldingen i dag forsøkte jeg å omdøpe filnavnet, først til bare å være bokstaver, men det feilet forsatt. Deretter døpte jeg filen til kun "1234.jpg" og DA ble filen akseptert...

Tilfeldig eller ei, ikke vet jeg. Det som ihvertfall er sikkert er at problemet ikke er borte selv om noen har fått lagt inn sine bilder.


-------------
Med vennlig hilsen,

Bjørn Runar Larsen

http://bjornrl.wordpress.com" rel="nofollow - http://bjornrl.wordpress.com


Beskjed fra: Pelle
Posteringsdato: 11 august 2017 kl. 13:07
Takk for info. Dette er et tredjepartsverktøy, så jeg vet ikke hvilke kriterier det er. kanskje det er noe med spesialtegn, mellomrom etc. som forårsaker dette.

-------------
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.


Beskjed fra: H. Lindholm
Posteringsdato: 11 august 2017 kl. 13:14
Mine bildefiler inneholder i alle fall aldri verken spesialtegn eller mellomrom, bare alminnelige bokstaver (aldri æ, ø eller å i bildefiler), tall og i noen tilfeller bindestrek. Det mest "spesielle" er dermed bindestreken, men det har gått greit før og går greit alle andre steder.
Som nevnt tidligere i tråden har jeg opplevd at et bilde som ikke lot seg laste opp den ene dagen lot seg laste opp uten problemer dagen etter uten at det var gjort noen endringer, det var akkurat samme fil. 


Beskjed fra: akselstog
Posteringsdato: 12 august 2017 kl. 11:46
Hmmm Smile


Beskjed fra: H. Lindholm
Posteringsdato: 12 september 2017 kl. 22:41
Nå virker ikke bildeopplastingen igjen.
Får meldingen Feil ved opplasting av filen!!.
Filen er slettet av sikkerhetsmessige grunner da den kan inneholde kode som er skadelig for forumet.


Beskjed fra: PB57
Posteringsdato: 13 september 2017 kl. 10:39
Fungerer nå uten problemer.


-------------
Hilsen Petter

medlem nr:0535


Beskjed fra: Pelle
Posteringsdato: 13 september 2017 kl. 21:03
Komponenten virker hele tiden, men kan være litt kresen på hva den aksepterer.

Det kan virke som om at det er en fellesnevner når det oppstår slike feilmeldinger. Jeg tester selv jevnlig å laste opp og får aldri feil, men antar at komponenten er kresen på hvor filen kommer fra, dvs om den er behandlet i et program og har fått noen spesielle parametere som kan virke skadelig. Selv har jeg andre steder opplevd at bilder fra Facebook ikke blir akseptert.

Kan du sende meg bildet til leder (krøllalfa) mjf (punktum) no? Da kan jeg sjekke loggene mens det forsøkes lastet opp.

-------------
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.


Beskjed fra: H. Lindholm
Posteringsdato: 24 september 2017 kl. 11:43
Jeg forsøkte nå å laste opp bildene som jeg fikk tilsendt fra jonsto i tråden "Eldre modeller".
 
Det første og fjerde bildet i innlegget gikk greit å laste opp. De andre bildene fikk samme feilmelding som tidligere ("Filen slettet av sikkerhetsmessige grunner osv").
Jeg forsøkte da å vise bildene i vanlig fotovisning, ta en skjermdump og deretter behandle skjermdumpene som helt nye bilder for ikke å trekke med noe som helst av gammel informasjon som måtte ligge i bildefilene. De ble også avvist.
Som siste forsøk prøvde jeg å dele bilde nr. 2 i to deler (en øvre og nedre del), og da lot de seg laste opp. Disse ligger nå som 2. og 3. bilde i tråden. Det siste bildet beskar jeg slik at det ble mye lavere, da lot det seg også laste opp.
Jeg fikk da en mistanke om at det var bildenes høyde som skapte problemet, siden det gikk greit når de ble delt horisontalt (i praksis sterkt beskåret i høyden).
De to bildene som ikke lot seg laste opp først tok jeg derfor og forminsket til 250px høyde, og da lot de seg laste opp her i dette innlegget (de to nedenfor).
 
For meg ser det ut til at det er et eller annet med størrelsen på bildet (antall pixler) i høyde/bredde som skaper problemer. De bildene jeg lastet opp i tråden "Eldre modeller" var alle 999px brede, men når de hadde "normale" proporsjoner ble de avvist. Når de ble gjort betydelig lavere (under 300px høye, men fortsatt 999px brede) ble de akseptert. Når bildene med "normale" proporsjoner (de som først ble avvist) ble forminsket til under 300px høyde, da ble også de akseptert.
 
Det er også et eller annet rart med innstilling av bildestørrelser ved innsetting i innlegg. Store bilder blir forminsket til max 1000px bredde. Man kan velge størrelser, men bare opp til 999px. Noen ganger kan man få vist bilder som er større ved å slette tallene i størrelsesboksene, men ikke alltid.
 
 
 


Beskjed fra: webmaster
Posteringsdato: 05 oktober 2017 kl. 19:00
Tester igjen etter varsel om feilmelding.
Ser bra ut. Dette bildet var 3000 pixeler bredt.


Beskjed fra: steinel
Posteringsdato: 14 januar 2018 kl. 19:24
Hei.
Jeg har stadig problemer med opplasting av bilder.
Problemet er helt tilfeldig, noen ganger går det på fjerde forsøk andre ganger på første. Skjer også at det ikke er mulig å laste opp et bilde. Dette er uansett størrelse, komprimering eller filtype.

Jeg skjønner godt hvor vanskelig og tidkrevende det er å drive et forum, men må dessverre si at hvis dette ikke løser seg med det første kommer jeg nok til å slutte å poste på forumet og bare bruke facebook til å fortelle hva jeg driver med.

Trist, synes vi bør ha et aktivt forum, men det nytter ikke når det er et slik problem som dette.




Beskjed fra: midnight
Posteringsdato: 15 januar 2018 kl. 12:02
Testing...


-------------
Morten W

H0 USA - Conrail, CSX & NS i Appalachia 1990+
O USA - Lehigh Valley ca 1975
Inspirasjon: Chubb, McClelland, T Koester, www.ldsig.org & www.opsig.org
Besøk www.onorway.com


Beskjed fra: midnight
Posteringsdato: 15 januar 2018 kl. 12:12
Testing2
Nå har jeg forsøkt mange ganger å laste opp et bilde tatt med Samsung Galaxy 6 uten å lykkes. 
Så prøvde jeg dette som er tatt med Sony HX9V og da kom det inn med en gang. Ingen av bildene er behandlet før opplasting.


-------------
Morten W

H0 USA - Conrail, CSX & NS i Appalachia 1990+
O USA - Lehigh Valley ca 1975
Inspirasjon: Chubb, McClelland, T Koester, www.ldsig.org & www.opsig.org
Besøk www.onorway.com


Beskjed fra: steinel
Posteringsdato: 15 januar 2018 kl. 17:30
I dag fikk jeg lastet opp bilder i CS3-tråden min. Det er noe muffens Shocked 


Beskjed fra: Pelle
Posteringsdato: 16 januar 2018 kl. 21:32
takk for at du melder inn saker når du opplever dem. Utfordringen er først og fremst at vi er for få som jobber med løsningene, og at vi har mange oppgaver utover dette. Å finne en slik feil er svært tidkrevende. Vi benytter en tredjepartsløsning for å skalere bilder, og det er lite logger å hente ut.
Utfordringen min i hvert fall er at hver gang jeg tester, fungerer dette.

Jeg mistenker at det kan ha en sammenheng med hastighet og aktiviteten på serveren. Skal vi melde feil til produsenten, må vi ha konkrete eksempler og skjermdumper, logger etc. noe jeg ikke har fått til i og med at det alltid fungerer.

Hvis noen har erfaring med klassisk ASP og Windows Server ønskes kompetansen svært velkommen.

-------------
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.


Beskjed fra: halvors
Posteringsdato: 26 juli 2020 kl. 22:21
I forbindelse med opplasting av bilder til min "Sommerprosjekt-tråd" har jeg funnet ut følgende:
  • Opplastingen av bilder er mildest talt ustabil, som beskrevet ovenfor i denne tråden. Jeg har fått flere varianter av feilmeldingene som er angitt, og har gitt opp i perioder.
  • Når jeg prøver igjen en annen dag kan det gå fint for noen bilder, men ikke andre.
  • Det kan virke som systemet er følsomt for informasjon lagt i .jpg-filene av programmet som lagrer de. I mitt tilfelle fungerer ikke filene rett fra iPhone eller Canon kompaktkamera.
  • Jeg har også forsøkt å lagre bilde igjen fra Windows sitt "Bilder"-program. Det fungerer dårlig.
  • Hvis jeg derimot tar filen inn i Adobe Photoshop Elements, og lagrer den derfra under nytt navn, går den rett inn!
  • I noen få tilfeller får jeg feilmelding også da, men etter å ha gjort en liten endring på bildet (crop, størrelse, e.l.) og lagret igjen under nytt navn, så går det bra...
Fiklete, JA. Men det er mulig...Embarrassed

Hilsen Halvor



Skriv ut side | Lukk vindu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.co.uk