MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Åpen dag hos HMK Lørdag 13.mai 2017
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Åpen dag hos HMK Lørdag 13.mai 2017 - Event Date: 13 mai 2017

 Post Reply Post Reply
Author
PB57 View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF
Avatar

Joined: 25 februar 2009
Location: Norway
Status: Offline
Points: 43
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PB57 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Calendar Event: Åpen dag hos HMK Lørdag 13.mai 2017
    Posted: 12 april 2017 at 19:44
Da ønsker vi alle velkommen til denne vårens Åpne Dag hos Horten Modelljernbane Klubb.
 
Link til hjemmeside:http://www.horten-mjklubb.no

Det finnes flere store og fine klubbanlegg rundt i Norge, og anlegget til Horten Modelljernbane Klubb er et av dem. Medlemmene bygger sakte og målbevisst fremover etter sine langsiktige planer, og det har faktisk skjedd veldig mye på anlegget siden sist det var ”Åpen Dag” i kjelleren i Ollebakken 11 i Horten.
Om du ikke har vært og sett dette anlegget på lenge er det på tide å få oppdatert seg nå. Bygging av en stor underliggende oppstillings stasjon for ca. 15 lange togsett er godt i gang. Her kan du få ideer til hvordan slikt kan bygges under ditt eget anlegg.Etter et par års bygging kan nå endelig to nye stasjonsområder innvies denne sommeren og tas i bruk. Med plattformspor på 3-4 meters lengde kan medlemmene virkelig nyte sine ekstra lange tog i full utfoldelse.

Å styre anlegget sitt med PC har i det siste blitt et populært tema for mange. Dette klubb anlegget har tatt i bruk programmet “TrainController” og de som er nysgjerrige på slikt bør absolutt ta seg en tur for å se hvor oversiktlig det blir når man skal holde orden på mange togveier ut og inn av den store Helø-stasjonen.
Smalsporbanen i anlegget har ikke vokst siden sist, men den har fått en hel del nye og vakre landskapspartier langs sine sportraseer. Så totalt sett er det mye å oppleve for de som setter av en tur til Horten lørdag 13. mai.

Som en ekstra opplysning til mj-folk fra hele Østlandet så begynner dette anlegget nå å få mere kjøreaktivitet enn byggeaktivitet siden anlegget nærmer seg å bli ferdig. Mange av dere sitter hjemme med små og middelstore anlegg og har f.eks. aldri før kjørt et tog med 10 lange personvogner i et så stort landskap som hos Hortens klubben. De som av og til vil komme til Horten med sine egne tog, eller låne et tog av andre medlemmer der, kan selv få oppleve kjøring på dette anlegget på egne kjøredager.
Da er det fullt fokus på togkjøring og for å ha det moro sammen med andre kjøreglade mj-folk. Eneste kravet til å få lov til og utfolde seg rundt på dette kjempeanlegget er at man må melde seg inn i klubben som kjøremedlem til gjeldende kontingent på kun kr. 200,- per måned.Velkommen til Horten lørdag 13. mai alle sammen, mellom kl. 12.00 og 17.00. Mat og drikke fås kjøpt i lokalet.

K.P.


Edited by PB57 - 19 april 2017 at 01:47
Hilsen Petter

medlem nr:0535
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,049 seconds.