Print Page | Close Window

Åpen dag hos HMK Lørdag 13.mai 2017

Printed From: MJF Forum
Category: Modelljernbane i alminnelighet
Forum Name: Arrangementer, treff, utstillinger og messer
Forum Description: Annonseplass for kommende arrangementer - ønsker om arrangementer, treff i mj-sammenheng
URL: http://forum.mjf.no/forum_posts.asp?TID=10354
Printed Date: 23 mai 2024 at 04:54
Software Version: Web Wiz Forums 12.05 - http://www.webwizforums.com


Topic: Åpen dag hos HMK Lørdag 13.mai 2017
Posted By: PB57
Subject: Åpen dag hos HMK Lørdag 13.mai 2017
Date Posted: 12 april 2017 at 19:44
Da ønsker vi alle velkommen til denne vårens Åpne Dag hos Horten Modelljernbane Klubb.
 
Link til hjemmeside: http://www.horten-mjklubb.no" rel="nofollow - Det finnes flere store og fine klubbanlegg rundt i Norge, og anlegget til Horten Modelljernbane Klubb er et av dem. Medlemmene bygger sakte og målbevisst fremover etter sine langsiktige planer, og det har faktisk skjedd veldig mye på anlegget siden sist det var ”Åpen Dag” i kjelleren i Ollebakken 11 i Horten.
Om du ikke har vært og sett dette anlegget på lenge er det på tide å få oppdatert seg nå. Bygging av en stor underliggende oppstillings stasjon for ca. 15 lange togsett er godt i gang. Her kan du få ideer til hvordan slikt kan bygges under ditt eget anlegg.Etter et par års bygging kan nå endelig to nye stasjonsområder innvies denne sommeren og tas i bruk. Med plattformspor på 3-4 meters lengde kan medlemmene virkelig nyte sine ekstra lange tog i full utfoldelse.

Å styre anlegget sitt med PC har i det siste blitt et populært tema for mange. Dette klubb anlegget har tatt i bruk programmet “TrainController” og de som er nysgjerrige på slikt bør absolutt ta seg en tur for å se hvor oversiktlig det blir når man skal holde orden på mange togveier ut og inn av den store Helø-stasjonen.
Smalsporbanen i anlegget har ikke vokst siden sist, men den har fått en hel del nye og vakre landskapspartier langs sine sportraseer. Så totalt sett er det mye å oppleve for de som setter av en tur til Horten lørdag 13. mai.

Som en ekstra opplysning til mj-folk fra hele Østlandet så begynner dette anlegget nå å få mere kjøreaktivitet enn byggeaktivitet siden anlegget nærmer seg å bli ferdig. Mange av dere sitter hjemme med små og middelstore anlegg og har f.eks. aldri før kjørt et tog med 10 lange personvogner i et så stort landskap som hos Hortens klubben. De som av og til vil komme til Horten med sine egne tog, eller låne et tog av andre medlemmer der, kan selv få oppleve kjøring på dette anlegget på egne kjøredager.
Da er det fullt fokus på togkjøring og for å ha det moro sammen med andre kjøreglade mj-folk. Eneste kravet til å få lov til og utfolde seg rundt på dette kjempeanlegget er at man må melde seg inn i klubben som kjøremedlem til gjeldende kontingent på kun kr. 200,- per måned.Velkommen til Horten lørdag 13. mai alle sammen, mellom kl. 12.00 og 17.00. Mat og drikke fås kjøpt i lokalet.

K.P.


-------------
Hilsen Petter

medlem nr:0535Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net