MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Uke 36 '13 i Berlin for MJF og NJK
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Uke 36 '13 i Berlin for MJF og NJK

 Post Reply Post Reply
Author
Jadahl View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Joined: 18 april 2007
Location: Norway
Status: Offline
Points: 21
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jadahl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Uke 36 '13 i Berlin for MJF og NJK
    Posted: 08 juli 2013 at 19:27
Blir du med og har en ukes opplevelse i Berlin den første uken av september?
Vi tenker på MOROP's årlige arrangement for jernbane- og modelljernbaneentusiaster, se gjerne www.morop.eu . Deltagelse er åpen for alle, en må være tilknyttet MJF, direkte eller gjennom en MJF-tilknyttet klubb, og man kan ha med venn, ledsager osv. Vi er 2 MJF-medlemmer som har engasjert oss spesielt for at flere skal få nyte opplegget som den tyske landsforeningen BDEF har planlagt, se www.morop.eu eller be en av oss 2 om info. Vi har reservert noen enkle og doble rom på det ene av de 3 hotell-alternativene. Vi valgte Abacus Tierpark Hotel www.abacus-hotel.de pga gunstig beliggenhet. Det er ennå ledige plasser for en norsk gruppe. Men vil du bo billigere, i Apartment med eget bad til 1/2 pris, så kan vi prøve å hjelpe deg. De fleste norske har valgt hele perioden lørd 31/8 til sønd 8/9, mens noen har sett seg nødt til å avkorte oppholdet med en dag eller tre.
Påmelding senest 15.juli gjør du på skjema i Word som du henter på www.morop.eu helst med kopi til undertegnede, ønske om innkvartering gjør du samtidig til undertegnede, mens reisen ordner du selv, sjekk Norwegian, Air Berlin, Ryan Air. Felles reise fra Oslo er med Air Berlin, ned lørdag 31/8 kl 1035, hjem søndag 11/9 kl 1240.
Hilsen John A Dahl dahl69@online.no og Stein Johannessen steinbp@online.no  
Jadahls Privatbane
Back to Top
Jadahl View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Joined: 18 april 2007
Location: Norway
Status: Offline
Points: 21
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jadahl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 juli 2013 at 21:55
Vedr en ukes opplevelse i Berlin den første uken av september:
Arrangøren BDEF har forlenget påmeldingsfristen til 8.august. Dermed holder Stein og jeg av noen enkel- og dobbeltrom på www.abacus-hotel.de frem til 9.august. Billigere innkvartering kan en av deltagerne hjelpe med. Påmelding senest 8.aug gjør du på skjema i Word som du henter på www.morop.eu helst med kopi til undertegnede, ønske om innkvartering gjør du samtidig til undertegnede. Interesserte kan be John om programmet på norsk, og ferskeste Nyhetsbrev.
Hilsen John A Dahl dahl69@online.no        og Stein Johannessen   steinbp@online.no
Jadahls Privatbane
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,031 seconds.