MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  FAQ FAQ  Søk i forum   Arrangement   Registrer ny bruker Registrer ny bruker  Logg inn Logg inn

Server error 403 i Vivaldi

 Svar Svar
Forfatter
  Tråd Søk Tråd Søk  Innstillinger for tråd Innstillinger for tråd
Svein_H Se rullemeny
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Medlem siden: 22 februar 2008
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 1937
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Svein_H Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Tråd: Server error 403 i Vivaldi
    Sendt: 12 april 2018 kl. 21:23
Vivaldi maser fortsatt om oppdatering til ny versjon (1.14.1077.60), men etter oppdatering har jeg de samme problemene med videoavspilling som tidligere, så jeg holder meg til 1.12-versjonen enn så lenge. Ingen andre som sliter med dette..?
H0, norsk på 50-tallet en gang
Min hjemmeside
Til toppen
TeVe Se rullemeny
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Medlem siden: 08 desember 2005
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 535
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér TeVe Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 03 februar 2018 kl. 23:59
Ingen problemer med det du nevner. Kunne innstallere 1.12 rett over 1.14 og deretter 1.14 rett over 1.12 igjen.
Terje V.
Til toppen
Svein_H Se rullemeny
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Medlem siden: 22 februar 2008
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 1937
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Svein_H Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 03 februar 2018 kl. 20:04
Jeg fikk ikke installert 1.12 rett over 1.14 slik jeg fikk ved 1.13, men måtte avinstallere 1.14 gjennom kontrollpanelet før 1.12 lot seg installere igjen. Avinstallasjon av 1.14 i kontrollpanelet gikk fint hos meg, og da jeg ikke huket av for å fjerne nettleserinnstillinger var både favoritter og utvidelser på plass i 1.12 rett etter installasjon også.

I 1.14 fungerte som sagt forumet, men jeg hadde problemer med videoavspilling (uavhengig av nettside, slet også med f.eks Youtube og videoer på sider som vg.no og sedenne.no) samt nedlasting av PDF-filer (fikk feilmelding om at filen ikke fantes uansett hvor jeg prøvde å lagre den, og også da jeg prøvde å lage ny mappe å lagre i). Alt dette forsvant da jeg avinstallerte 1.14 og la inn 1.12 igjen, og maskina mi ble som sagt reinstallert fra scratch rett før jul. Det kan muligens være en av utvidelsene mine som skaper krøll i 1.14, men de er såpass vanlige at da burde flere ha opplevd det.


Endret av Svein_H - 03 februar 2018 kl. 20:07
H0, norsk på 50-tallet en gang
Min hjemmeside
Til toppen
TeVe Se rullemeny
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Medlem siden: 08 desember 2005
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 535
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér TeVe Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 03 februar 2018 kl. 11:48
Jeg har testet ved å innstalere v 1.12 og brukt den for så igjen å oppdatere til v 1.14 på nytt. Ingen forskjell som jeg kujnne se. Kan være en kombinasjon med andre innstillinger på pc'n.

Et annet problem er at Vivaldi på en eller annen måte ikke er mulig å avinnstalere på vanlig vis via kontrollpanelet slik hjelpeinnstruksen sier.

Endret av TeVe - 03 februar 2018 kl. 11:50
Terje V.
Til toppen
Pelle Se rullemeny
Nettgruppen
Nettgruppen


Medlem siden: 08 april 2005
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 2023
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Pelle Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 03 februar 2018 kl. 01:57
Takk for tilbakemelding. I følge besøksstatistikken er det 4,54 % som går under "Opera" hvor jeg vil anta Vivaldi er representert. Kan virke som at Forumet er optimalt for de fleste andre nettlesere, så spørsmålet er derfor hvor mange andre som opplever det dere gjør.

Vi har versjon 11.06. Siste versjon er 11.10 som ble lansert for snart et år siden, 21. mars 2017, så foreløpig er vårt forum nokså oppdatert.
Kjører hagejernbane i G-skala, N-skala og bygger H0 i messing.
Til toppen
Svein_H Se rullemeny
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Medlem siden: 22 februar 2008
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 1937
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Svein_H Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 02 februar 2018 kl. 17:59
Gikk tilbake til 1.12 og dermed forsvant umiddelbart alle problemene, så jeg tenker jeg holder meg til den enn så lenge.
H0, norsk på 50-tallet en gang
Min hjemmeside
Til toppen
Svein_H Se rullemeny
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Medlem siden: 22 februar 2008
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 1937
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Svein_H Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 02 februar 2018 kl. 10:44
Opplever også endel andre problemer i 1.14, men uvisst om dette skyldes oppdateringen i seg selv. Må teste litt mer her.
H0, norsk på 50-tallet en gang
Min hjemmeside
Til toppen
TeVe Se rullemeny
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Medlem siden: 08 desember 2005
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 535
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér TeVe Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 02 februar 2018 kl. 08:22
Til nå har jeg ikke merket noe slikt. Får krysse fingrene!
Terje V.
Til toppen
Svein_H Se rullemeny
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Medlem siden: 22 februar 2008
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 1937
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Svein_H Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 02 februar 2018 kl. 05:48
Forumet funker i 1.14 ja, men nå har jeg plutselig fått problemer med video i stedet. Lyden er riktig men videoruten er bare hvit (noen ganger vises videoen som den skal) uavhengig av nettside, så her får jeg sjekke opp litt mer.
H0, norsk på 50-tallet en gang
Min hjemmeside
Til toppen
TeVe Se rullemeny
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Medlem siden: 08 desember 2005
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 535
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (1) Thanks(1)   Sitér TeVe Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 31 januar 2018 kl. 18:17
Problemet er rettet i Vivaldi 1.14.
Lastet det ned idag og nå er alt fryd og gammen.
Terje V.
Til toppen
Svein_H Se rullemeny
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Medlem siden: 22 februar 2008
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 1937
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Svein_H Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 06 januar 2018 kl. 16:19
Jada, bare installer en eldre versjon og ignorer oppdateringer til 1.13, funker helt fint hos meg. Send meg en PM hvis du ikke finner Vivaldi 1.12, så ordner vi det. Smile
H0, norsk på 50-tallet en gang
Min hjemmeside
Til toppen
rebelego Se rullemeny
Veteran
Veteran
Avatar

Medlem siden: 16 juli 2013
Land: Norge
Status: Utlogget
Points: 228
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér rebelego Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 05 januar 2018 kl. 18:03
Jeg har samme problemet. Jeg har lenge trodd at forumet var nede, men oppdaget nå at det fungerer med Firefox og Chrome. Med Vivaldi får jeg kun:

Server Error
403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

Er det mulig å få forumet til å fungere med Vivaldi igjen?
Konduktør med stjerne av St Olavs uorden. Surrer rundt på Rystelsesbanen.
Til toppen
Svein_H Se rullemeny
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Medlem siden: 22 februar 2008
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 1937
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Svein_H Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 25 desember 2017 kl. 09:35
Ser ut som at det er den siste oppdateringen til 1.13 som er årsaken til problemene ja. Hadde 1.12.955.38 liggende og installerte den rett over 1.13, og nå kommer jeg rett inn i forumet igjen.
H0, norsk på 50-tallet en gang
Min hjemmeside
Til toppen
Svein_H Se rullemeny
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Medlem siden: 22 februar 2008
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 1937
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Svein_H Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 24 desember 2017 kl. 19:54
Takk for tipset. Mistenkte at det kunne være noe slikt, jeg har også fått 1.13 etter reinstallasjonen ser jeg nå, får prøve med en eldre versjon.
H0, norsk på 50-tallet en gang
Min hjemmeside
Til toppen
TeVe Se rullemeny
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Medlem siden: 08 desember 2005
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 535
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér TeVe Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 24 desember 2017 kl. 16:35
Jeg opplevde det etter oppgradering til siste versjon Vivaldi (13).
Skalteste ved å innstaldre v12 på nytt.
Ved fapport til Vivaldi sier de at det er på nettsiden til mjf det må feilen ligger.

Endret av TeVe - 24 desember 2017 kl. 16:36
Terje V.
Til toppen
Svein_H Se rullemeny
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Medlem siden: 22 februar 2008
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 1937
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Svein_H Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 23 desember 2017 kl. 19:25
Jeg har akkurat reinstallert PCen min, og nå kommer jeg ikke lenger inn på forumet med Vivaldi. Får bare feilmelding 403, ingen tilgang. Med Egde kommer jeg rett inn, noen som vet hva som kan være problemet her? Har reinstallert maskina mange ganger og har brukt Vivaldi hele tiden, har aldri opplevd dette tidligere.
H0, norsk på 50-tallet en gang
Min hjemmeside
Til toppen
 Svar Svar
  Del innlegg   

Forum: Forumtillatelser Se rullemeny

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

Denne siden ble generert på 0,078 sekunder.