MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - TMJK bygger opp anlegg på nytt
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

TMJK bygger opp anlegg på nytt

 Post Reply Post Reply
Author
ses View Drop Down
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Joined: 09 november 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 3920
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ses Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: TMJK bygger opp anlegg på nytt
    Posted: 12 august 2021 at 01:30
Tronhjem Modelljernbaneklubb, Norges eldste (stiftet 1955), måtte flytte fra Nidarvoll skole i vår etter å ha holdt til i en kjeller der i 55 år. Heldigvis ordnet kommunen med nytt lokale for oss, på tidligere Ringve VGS. Disse lokalene er langt mer publikumsvennlige, så vi håper på et oppsving for klubben på flere måter.
Flyttingen har medført at anlegget, som heldigvis var bygget flyttbart, nå settes opp igjen, med alle de utfordringer og oppgaver som det medfører ved å komme til et nytt lokale. Anlegget bygges dessuten om fra 2-plans til tradisjonelt 1-plans, og nå med tanke på større Fremo-tilpassing.
Vi legger ut stoff fra ombyggingen både på Facebook og på vår egen byggeblogg: http://blog.tmjk.no/ På den siste gis det mange byggebeskrivelser som kan være nyttig for andre. Akkurat i sommer har mye tid gått med til å klargjøre rommet for MJ, deriblant ca 30 meter bakgrunn for anlegget, som måtte opp før vi kom med selve anleggsbitene. En rask måte å male en grei nok bakgrunn er vist i steg. Ny sporplan er også diskutert. Her er den siste versjonen i skrivende stund:


Svein S
Back to Top
akselstog View Drop Down
Veteran
Veteran
Avatar

Joined: 12 august 2017
Location: Norge
Status: Offline
Points: 109
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote akselstog Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 august 2021 at 12:22
Ser veldig bra ut dette her. Smil
https://www.facebook.com/togrommetside/
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,051 seconds.