MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  FAQ FAQ  Søk i forum   Arrangement   Registrer ny bruker Registrer ny bruker  Logg inn Logg inn

TMJK bygger opp anlegg på nytt

 Svar Svar
Forfatter
  Tråd Søk Tråd Søk  Innstillinger for tråd Innstillinger for tråd
ses Se rullemeny
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Medlem siden: 09 november 2006
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 3897
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér ses Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Tråd: TMJK bygger opp anlegg på nytt
    Sendt: 12 august 2021 kl. 01:30
Tronhjem Modelljernbaneklubb, Norges eldste (stiftet 1955), måtte flytte fra Nidarvoll skole i vår etter å ha holdt til i en kjeller der i 55 år. Heldigvis ordnet kommunen med nytt lokale for oss, på tidligere Ringve VGS. Disse lokalene er langt mer publikumsvennlige, så vi håper på et oppsving for klubben på flere måter.
Flyttingen har medført at anlegget, som heldigvis var bygget flyttbart, nå settes opp igjen, med alle de utfordringer og oppgaver som det medfører ved å komme til et nytt lokale. Anlegget bygges dessuten om fra 2-plans til tradisjonelt 1-plans, og nå med tanke på større Fremo-tilpassing.
Vi legger ut stoff fra ombyggingen både på Facebook og på vår egen byggeblogg: http://blog.tmjk.no/ På den siste gis det mange byggebeskrivelser som kan være nyttig for andre. Akkurat i sommer har mye tid gått med til å klargjøre rommet for MJ, deriblant ca 30 meter bakgrunn for anlegget, som måtte opp før vi kom med selve anleggsbitene. En rask måte å male en grei nok bakgrunn er vist i steg. Ny sporplan er også diskutert. Her er den siste versjonen i skrivende stund:


Svein S
Til toppen
akselstog Se rullemeny
Veteran
Veteran
Avatar

Medlem siden: 12 august 2017
Land: Norge
Status: Utlogget
Points: 109
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér akselstog Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 13 august 2021 kl. 12:22
Ser veldig bra ut dette her. Smil
https://www.facebook.com/togrommetside/
Til toppen
 Svar Svar
  Del innlegg   

Forum: Forumtillatelser Se rullemeny

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

Denne siden ble generert på 0,063 sekunder.