MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - TEAK FRA NMJ!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

TEAK FRA NMJ!

 Post Reply Post Reply
Author
Tog View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Joined: 11 mars 2013
Status: Offline
Points: 278
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tog Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: TEAK FRA NMJ!
    Posted: 19 april 2024 at 15:44
NMJ's nye serie av teakvogner på Dortmund-messen blir et fint tilskudd til gamlekara & co. Kanskje særskilt "& co". Med en ny Di3 topline i gammelgrønn er Dovrebanen i boks. Riktig lengde på vognene og korrekte antall vinduer på rette sider og ditto takdetaljer i forhold til den eldgamle Roco-serien, gjør Topline til  et kjærkomment tilskudd for mange. Doble avstiverstag og rette påskrifter gjør også sitt.

Men har du modifiserte teakvarianter fra Collector Modell med utsøkt smussing og nitid detaljering har du ikke noe å skamme deg over. Snarere tvert i mot. Ikke minst hva glassrammene angår. NMJ-serien gjør det imidlertid mulig for flere å skaffe seg en flik av norsk jernbanehistorie. Så har du ikke en komplett vognstamme i teak-skrud... løp og kjøp når de  dukker opp for salg. Visstnok om et par måneder.

Back to Top
Tog View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Joined: 11 mars 2013
Status: Offline
Points: 278
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tog Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 mai 2024 at 18:39
1149 kroner pr vogn er en voksen pris i et Norge som er i full gang med å fattiggjøres av politikere som klargjør befolkningen for en ny totalitær verdensorden, der målet er at alle mennesker skal stille likt worldwide. Så får vi se om mange nok er villige til å knuse sparegrisen. 7000 kroner må du ut med om du satser på settet med El 13 foran tre av de åtte vognene som er tilgjengelige. 
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,031 seconds.