MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Sosiale medier kontra de tradisjonelle
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Sosiale medier kontra de tradisjonelle

 Post Reply Post Reply
Author
Tog View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Joined: 11 mars 2013
Status: Offline
Points: 275
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tog Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Sosiale medier kontra de tradisjonelle
    Posted: 27 april 2024 at 06:56

Interessant å merke seg kommentatoren "DCHalvorsen" reflektere rundt Facebook og andre sosiale medier - kontra tradisjonelle fora og grupper på nettet ala Norsk Jernbaneklubbs forum (eller eksempelvis MJF's forum)

"De som velger å bruke tid og talent på sosiale medier (SoMe) er ikke særlig opptatt av å kunne bla seg nedover og tilbake i innlegg.

Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok & al er dag til dag underholdning. Det du ser i dag har du glemt i morgen.

Den som er med i alle de norske jernbanegruppene (i den grad det er mulig), blir time for time oppdatert på alt som skjer på jernbanen her, vesentlig i form av bilder.
Det er tusenvis av medlemmer i disse gruppene bare i Norge. Derfor velger også en del av våre dyktigste jernbanefotografer å legge ut bildene sine der, for da når de lengst og breiest med fotokunsten sin.

Det er en befriende lav terskel på SoMe. Folk bryr seg pokker om du kan noe særlig om jernbanen eller ikke. Selv har jeg valgt å melde meg ut av Facebook, rett og slett fordi livet byr på mer interessante ting enn stadig å skrolle på en skjerm, eller sjekke hvordan det ligger an med antall likes dersom du har lagt ut et bilde.

La oss heller ta godt vare på dette forumet for i sum gir vi hverandre innsikt i og refleksjon rundt jernbanen, i nåtid og fortid, ro og ettertenksomhet.

Og det fine med forumet her et at det ikke lurer på deg og dine interesser slik at det kan målrette reklame mot deg. Folk flest tror jo SoMe er gratis og uforpliktende, men de er til syvende og sist bare ute etter forbrukersjelen din og pengene dine."
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,031 seconds.