MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  FAQ FAQ  Søk i forum   Arrangement   Registrer ny bruker Registrer ny bruker  Logg inn Logg inn

Problemer med å endre adresse på et DCC lok

 Svar Svar
Forfatter
  Tråd Søk Tråd Søk  Innstillinger for tråd Innstillinger for tråd
Per Einar Orebe Se rullemeny
FREMO-forummedlem
FREMO-forummedlem


Medlem siden: 05 november 2004
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 321
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Per Einar Orebe Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Tråd: Problemer med å endre adresse på et DCC lok
    Sendt: 29 august 2018 kl. 20:38
Kjøpte et analogt lok og satte inn en ny decoder.  Denne har 03 som sin standard adresse.  Her fungerer alt som det skal.  Via Digitrax Zephyr så endrer jeg adressen til den 4-siffrede adressen jeg ønsker.  Gjorde så et forsøk på å kjøre med denne adressen - men NEI??  03 fungerte fremdeles.  Leser så tilbake til Zephyren den adressen som ligger i dekoderen og får rett svar.  Nytt forsøk med å slå inn den 4-siffrede adressen jeg vil ha.  Jeg hører den svake tikkelyden fra loket og alt virker rett når den er ferdig med å skrive mot loket (Display blinker ikke lenger).  Stadig samme nedslående resultat.  03 virker, men ikke noe annet.  Noen som har tips?

Har planer om å koble inn PC'en for å sjekke derfra, men det går ikke akkurat nå.
Til toppen
programmeringssporet Se rullemeny
Veteran
Veteran


Medlem siden: 12 desember 2013
Status: Utlogget
Points: 370
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér programmeringssporet Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 29 august 2018 kl. 21:56
Hei,

har du sjekket CV 29 bit 5 ?

0 = Primary address in CV 1, 1 = Extended Address in CV 17/18

Jeg vet ikke om din digitalsentral automatisk oppdaterer CV 29, så lurt å sjekke om den er satt riktig.

https://dccwiki.com/Configuration_Variable

Til toppen
Per Einar Orebe Se rullemeny
FREMO-forummedlem
FREMO-forummedlem


Medlem siden: 05 november 2004
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 321
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér Per Einar Orebe Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Sendt: 29 august 2018 kl. 22:08
Jeg fikk kobla til PC og der fikk jeg gjort alle endringer jeg ønsket.  Deretter fungerte det fra Zephyren og.  Ikke spør meg hvorfor det ikke funka som det pleier.
Til toppen
 Svar Svar
  Del innlegg   

Forum: Forumtillatelser Se rullemeny

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

Denne siden ble generert på 0,063 sekunder.