Print Page | Close Window

2007 "Nyheter" fra Skala Design

Printed From: MJF Forum
Category: Produkter og produktomtaler
Forum Name: Kommersielt presentasjonsforum
Forum Description: Kommersielle aktører presenterer sitt sortiment her. - Kun komersielle aktører har adgang til å poste. Ta kontakt med moderatorgruppen dersom du som kommersiell aktør skal ha adgang til det.
URL: http://forum.mjf.no/forum_posts.asp?TID=2268
Printed Date: 18 juli 2024 at 18:36
Software Version: Web Wiz Forums 12.05 - http://www.webwizforums.com


Topic: 2007 "Nyheter" fra Skala Design
Posted By: Skala Design
Subject: 2007 "Nyheter" fra Skala Design
Date Posted: 02 februar 2007 at 15:58
De fleste som er innom forumene har nok fått med seg at et byggesett av Lps tømmervogn har vært annonsert og at det er rundt svingene. Faktisk så var målet å få det ferdig før vi kom til år 2007.

Nå ble det engang ikke slik. Grunnet forsinkelsen fra vår side og underleverandører, så har dette trukket ut. F.eks. så dukket ikke hjulene opp før i januar 07, selv om de var sendt forholdsvis tidlig i Des. 06. Dette førte til at vogna ikke kunne testes før dette.

Nå er vogna testet, og ting satt i produksjon, så den offisielle lanseringsdatoen blir 17. feb. Modellen vil i likhet med Skd206 i første omgang bare være tilgjengelig fra Togbutikken.no og fra Skala Design på messer. Modellen kan heller ikke bestilles før den 17. feb.

Av andre ting som vil bli lansert i år 2007 er:

Ska223: Skiftetraktor, med drivverk, dekaler, støpedeler og pantograf. Denne vil kun bli laget i 50 eksemplarer. Prøve mottatt 01.02

Hccrrs: Biltransportvogn, med hjul, koblinger, støpedeler og dekaler. Prøve mottak 01.02

Vi har også andre modeller og utstyr på trappene, men disse må vi se an på både med hensyn til tid og etterspørsel.

Bcf13: I går mottok vi en prøve på Bcf13 vognsider, dette er nysølv vognsider som er beregnet for ombygning av Lima B5. Vi innad i Skala Design har lenge ønsket oss disse vognene og har dermed tenkt å anskaffe noen til eget bruk. Er det noen der ut som også kunne tenke seg slike vognsider så kan disse melde sin interesse til post(a)skaladesign.no.

Vi kommer bare til å tilby disse hvis det blir mer en 5 interesserte. Det medfølger også dekaler og eget nummer kan fåes om ønskelig.


-------------
SmåSKALA produsent av norsk materiellPrint Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net