Print Page | Close Window

Godt nyttår 2023

Printed From: MJF Forum
Category: MJF informerer
Forum Name: MJF informerer
Forum Description: Almenn tilgjengelig informasjon fra MJF - MJBladet, mjf.no, nytt fra foreningen generelt. Kun leseforum. (Samtaler om ulike tema herfra kan tas i tråder på andre delforum)
URL: http://forum.mjf.no/forum_posts.asp?TID=11215
Printed Date: 20 juni 2024 at 16:52
Software Version: Web Wiz Forums 12.05 - http://www.webwizforums.com


Topic: Godt nyttår 2023
Posted By: midnight
Subject: Godt nyttår 2023
Date Posted: 01 januar 2023 at 10:06

I vårt hektiske samfunn raser tiden avgårde, og nok et år nærmer seg slutten. Vi som driver med modelljernbane har heldigvis tilgjengelig vaksine og medisin mot hastverk og stress. På hobbyrommet eller i klubben senker de fleste skuldrene, får kreativt utløp for skapende evner, og skrur ned urets gnag til trivselstid. Å kjøre tog hever stemningen, og senker pulsen og blodtrykk.

Vi håper du har hatt et trivelig MJ år, og at du har satt pris på å får vårt medlemsblad i postkassen. Fire utgaver av MJ-bladet har det blitt, med god bredde og inspirerende artikler. Er det noe du mener vi kunne dekket annerledes, helt har glemt, eller skulle unnlatt? Styret og redaksjonen er lydhøre for konstruktive innspill og begrunnet kritikk.

Vi kom ikke i mål med planlagt film til Modelljernbanens dag i 2022. Råmaterialet er imidlertid der, og noe fint vil bli gjort tilgjengelig for medlemmer og klubber på nyåret. Vi registrerer at mange klubber valgte å holde åpent hus i tiden rundt MJ-dagen, og inviterte interesserte inn i MJ varmen, og formidlet gleden ved hobbyen vår. Det er supert! Husk at Modelljernbaneforeningen er på tilbudssiden i forhold til klubber, og at alle medlemsklubber kan søke støtte til markedsføring og få tilsendt oppdatert informasjonsmateriell til utdeling. Det er bare å spørre.

Ved årsskiftet er det naturlig å stoppe opp litt, og tenke på hva vi egentlig vil at MJF skal være. Hva kan MJF være for deg og klubben din? Hva kan Du være for MJF og MJ miljøet lokalt og nasjonalt? Skal MJF kun være en bladutgiver? Mange er medlem kun for bladet, og det er jammen fint! Uten medlemmenes kontingent  blir det ingen utgivelser. MJ-bladet er et medlemsblad.

I disse dager starter en prosess med å digitalisere alle tidligere årganger av MJ-bladet. Disse vil bli tilgjengelige online for alle medlemmer! Det er bare å glede seg til dette. Nestor Svein Sando har også gitt tommel opp for digitalisering av sin bok klassiker "Modelljernbane på Norsk". Alle medlemmer vil kunne laste denne ned. Gammelt gull ruster ikke. Men hva er veien videre, og hvordan skal foreningen utvikle seg? Hvordan kan MJF tilpasse og forbedre tilbudet på beste måte for medlemmer og medlemsklubber?

Har du konkrete ideer og tanker om dette, så gå inn på nettsiden til foreningen, kontakt noen i styret, meld inn via vårt skjema, eller send en mail. Vi avholder årsmøte på Kløfta lørdag 11. mars og håper at så mange som mulig har anledning til å sette av noen timer til å diskutere hvordan MJF skal drives framover.

Spørsmål og innspill vedrørende MJF og MJ-bladet sendes via skjema på hjemmesiden ( https://modelljernbaneforeningen.no/mjf/kontakt-oss/" rel="nofollow - https://modelljernbaneforeningen.no/mjf/kontakt-oss/ ).

Styret i MJF takker alle medlemmer for at du støtter vårt arbeide for mj-hobbyen, og ønsker alle et riktig godt nytt år!

 

Med hilsen fra Arne, Geir, Jon Eigil, Morten, Ole, Roger og Ståle-------------
Morten W

H0 USA - Conrail, CSX & NS i Appalachia 1990+
O USA - Lehigh Valley ca 1975
Inspirasjon: Chubb, McClelland, T Koester, www.ldsig.org & www.opsig.org
Besøk www.onorway.comPrint Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net