MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  FAQ FAQ  Søk i forum   Arrangement   Registrer ny bruker Registrer ny bruker  Logg inn Logg inn

Åpen dag hos HMK Lørdag 13.mai 2017 - Dato for Begivenhet: 13 mai 2017

 Svar Svar
Forfatter
  Tråd Søk Tråd Søk  Innstillinger for tråd Innstillinger for tråd
PB57 Se rullemeny
Medlem i MJF
Medlem i MJF
Avatar

Medlem siden: 25 februar 2009
Land: Norway
Status: Utlogget
Points: 43
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér PB57 Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Kalender Begivenhet: Åpen dag hos HMK Lørdag 13.mai 2017
    Sendt: 12 april 2017 kl. 19:44
Da ønsker vi alle velkommen til denne vårens Åpne Dag hos Horten Modelljernbane Klubb.
 
Link til hjemmeside:http://www.horten-mjklubb.no

Det finnes flere store og fine klubbanlegg rundt i Norge, og anlegget til Horten Modelljernbane Klubb er et av dem. Medlemmene bygger sakte og målbevisst fremover etter sine langsiktige planer, og det har faktisk skjedd veldig mye på anlegget siden sist det var ”Åpen Dag” i kjelleren i Ollebakken 11 i Horten.
Om du ikke har vært og sett dette anlegget på lenge er det på tide å få oppdatert seg nå. Bygging av en stor underliggende oppstillings stasjon for ca. 15 lange togsett er godt i gang. Her kan du få ideer til hvordan slikt kan bygges under ditt eget anlegg.Etter et par års bygging kan nå endelig to nye stasjonsområder innvies denne sommeren og tas i bruk. Med plattformspor på 3-4 meters lengde kan medlemmene virkelig nyte sine ekstra lange tog i full utfoldelse.

Å styre anlegget sitt med PC har i det siste blitt et populært tema for mange. Dette klubb anlegget har tatt i bruk programmet “TrainController” og de som er nysgjerrige på slikt bør absolutt ta seg en tur for å se hvor oversiktlig det blir når man skal holde orden på mange togveier ut og inn av den store Helø-stasjonen.
Smalsporbanen i anlegget har ikke vokst siden sist, men den har fått en hel del nye og vakre landskapspartier langs sine sportraseer. Så totalt sett er det mye å oppleve for de som setter av en tur til Horten lørdag 13. mai.

Som en ekstra opplysning til mj-folk fra hele Østlandet så begynner dette anlegget nå å få mere kjøreaktivitet enn byggeaktivitet siden anlegget nærmer seg å bli ferdig. Mange av dere sitter hjemme med små og middelstore anlegg og har f.eks. aldri før kjørt et tog med 10 lange personvogner i et så stort landskap som hos Hortens klubben. De som av og til vil komme til Horten med sine egne tog, eller låne et tog av andre medlemmer der, kan selv få oppleve kjøring på dette anlegget på egne kjøredager.
Da er det fullt fokus på togkjøring og for å ha det moro sammen med andre kjøreglade mj-folk. Eneste kravet til å få lov til og utfolde seg rundt på dette kjempeanlegget er at man må melde seg inn i klubben som kjøremedlem til gjeldende kontingent på kun kr. 200,- per måned.Velkommen til Horten lørdag 13. mai alle sammen, mellom kl. 12.00 og 17.00. Mat og drikke fås kjøpt i lokalet.

K.P.


Endret av PB57 - 19 april 2017 kl. 01:47
Hilsen Petter

medlem nr:0535
Til toppen
 Svar Svar
  Del innlegg   

Forum: Forumtillatelser Se rullemeny

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

Denne siden ble generert på 0,055 sekunder.