MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - NJK'S KRÅKSTAD-MESSE
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

NJK'S KRÅKSTAD-MESSE

 Post Reply Post Reply
Author
Damp View Drop Down
Nykommer
Nykommer


Joined: 06 januar 2014
Status: Offline
Points: 272
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Damp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: NJK'S KRÅKSTAD-MESSE
    Posted: 27 april 2014 at 00:15
Det ble som vanlig MJ-fest på Kråkstad samfunnshus lørdag. (Det hele fortsetter på søndag!) NJK Østfolds årlige treff gir modelljernbane-folket på Østlandet mulighet til å komme sammen både for å avslutte vintersesongen og å få inspirasjon, tips og input til neste vintersesongs inne-aktiviteter.


Med den tidlige våren kunne kanskje messen vært arrangert noen uker tidligere for å ha trukket enda flere folk. Det kan jo arrangøren tenke over for neste år. Litt færre bruktselgere enn vanlig skyldes kanskje at have og båtpuss fikk første prioritet.

Romerike Modell Verksted var til stede med sitt stadig større utvalg av dekaler til norske modeller produsert av Svein-Ove Johnsrud. Et kjempebra tiltak.

(Leseren får se bort i fra at noe av bildekvaliteten ble forringet av at opptaket ble gjort med en mobiltelefon)
De fleste messer har gjerne et ekstra trekkplaster. På Jevnakermessen var det Kløfta MJK's anlegg. Og årets Kråkstad-anlegg var "Øst-Vest"-anlegget til Jan Arne Skullerud.(Med hjelp av gode venner)


Et spesielt og lekkert anlegg der det rullende materiellet er av ypperste kvalitet fra Superline og Bratz. Men det er den digitale PC-styringen som i særlig grad imponerer og som i fjor også imponerte på Stockholmsmessen:Edited by Damp - 27 april 2014 at 00:24
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,047 seconds.