MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  FAQ FAQ  Søk i forum   Arrangement   Registrer ny bruker Registrer ny bruker  Logg inn Logg inn

Min O-skalabane

 Svar Svar
Forfatter
  Tråd Søk Tråd Søk  Innstillinger for tråd Innstillinger for tråd
HJM.models Se rullemeny
Veteran
Veteran
Avatar

Medlem siden: 16 august 2015
Status: Utlogget
Points: 576
Innstillinger for innlegg Innstillinger for innlegg   Thanks (0) Thanks(0)   Sitér HJM.models Sitér  SvarSvar Direkte Link til dette innlegget Tråd: Min O-skalabane
    Sendt: 28 juni 2016 kl. 20:32
Jeg legger ut en tråd om min O-skalabane som er en liten beskjeden bane på bare 170x110cm men den kan likevel bli fin. (men beskjedenhet er en sjeldenhet på dette forumet så...) 
Som dere sikkert ser så blir det vinterlandskap. Jeg lager det meste selv i stedet for å kjøpe, ofte bruker jeg 3D-printeren min eller lager i papp (som feks tunnelporalene). Fjellet har jeg laget av aluminiumsfolie med sparkel på. Nå skal jeg kjøpe mer gips neste uke og rulle trærne i for å få snø på de og de skal, vel ikke bare trærne, skal få snøpulver på. Jeg skal spare til digitalsystem og jeg tenkte på Marklin mobile Station og ESU Lokpilot XL i lokomotiver. Jeg har to lokootiver og et defekt. (Bare billige og små) Vogner har jeg ikke - enda. Det blir lys i alle husene. Vanntårnet har et ekte norsk vanntårn som forbildet. Husker ikke hvor det stod lenger. Huset har jeg 3Dprintet med egen printer. 

Endret av HJM.models - 28 juni 2016 kl. 20:33
HJM.models
Til toppen
 Svar Svar
  Del innlegg   

Forum: Forumtillatelser Se rullemeny

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

Denne siden ble generert på 0,047 sekunder.