MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Forslag til aktiviteter på MJ-messer
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Forslag til aktiviteter på MJ-messer

 Post Reply Post Reply
Author
Sverre Ødegaard View Drop Down
Viderekommen
Viderekommen


Joined: 03 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 42
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sverre Ødegaard Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Forslag til aktiviteter på MJ-messer
    Posted: 05 oktober 2005 at 21:49
Under messen i Solberghallen fant vi fram til et par enkle  aktivteter rettet mot de yngste besøkende som  vi hadde god erfaring med, og som kan være et tips  for andre.

# Vogn tellings godter
Vi kjørte med veldig lange tog på N-skala anlegget, og jeg la merke til at unger stilte seg opp for å telle antallet. Etter en rask rådslagning med Arne Olsen hos NJK ble vi enige om at slik interesse måtte premieres, og vi fikk ordnet en skål med godteri som ble utdelt med meget raus hånd til de iverige tellerne. Resultatet ble at vi kom i snakk med både tellerne og resten av familien og det var flere fedre som måtte inrømme hva som lå i kassa på loftet, og som skulle tas frem med det første.

# Marklin M-skinner og tog i god fart for selv kjøring
Gjengen fra Elverum gjorde et bra eksprement. De satte opp en skinne oval med M-skinner, og lok med selvkjøring for barna.
Her var også resultatet at mange stoppet opp, og fikk prøve MJ for første gang. Det positive her var at mange kjente igjen skinnene de hadde set på loftet hos bestemor og begynte å stille nærgående spørsmål om når dette skulle settes opp for dette var moro.

La oss håpe at dette resulterte i at noen virkelig fikk tatt fram eskene fra loftet slik at en ny generasjon får prøve MJ på hjemmebane, også er det snart jul og da kansje man kan kompletere litt med nye skinner og vogner..... ( Resten av historien kjenner dere )


Hilsen

Sverre Ødegaard
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,063 seconds.