MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Hjelp en nybegynner!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Hjelp en nybegynner!

 Post Reply Post Reply
Author
Eling View Drop Down
Viderekommen
Viderekommen
Avatar

Joined: 02 februar 2014
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Eling Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Hjelp en nybegynner!
    Posted: 02 februar 2014 at 20:18
Hallo andre tog entusiaster! Jeg veit ikke om jeg har puttet denne under rett kategori, men jeg for bare håpe jeg har gjort det riktig.. Det jeg egentlig lurer på er hvor jeg skal begynne hvis jeg skal lage min egen jernbane. Er det noen som kan linke meg til noen videoer, butikker etc. Som selger jernbane relaterte ting. Jeg har lyst til å bygge et sett med den amerikanske vesten som tema, Jeg har funnet flere nettsider som selger ting som figurer, dekorasjoner og slike ting. Men jeg har aldri blitt helt fornøyd med utvalget av tog og skinner. Kan noen være verdens beste menneske å sette opp en liten innkjøpsliste til meg om hva jeg trenger for å starte opp.

Det jeg trenger er tog, skinner, maling, lim, ting til å lage vann med?, og diverse bruksanvisninger og videoer. Dette er nok ganske rotete satt opp, men jeg er litt usikker for hva jeg kan gjøre for å få best resultat. Eller hva jeg trenger. Hvis det hjelper andre med å finne diverse ting som virker intresant så er disse sidene jeg har vurdert å bruke:   http://www.elefun.no/rc/hobby.aspx
http://www.blackscorpionminiatures.com/index.php?cPath=28&sort=2a&page=1
http://www.greatescapegames.co.uk/deadmanshand.html
Bortsett fra dette så har jeg tenkt til å lage det meste som fjell og selvfølgelig bordet selv. Det er ting som dette jeg trenger hjelp med å finne skikkelige guider til dette og utstyr og inkjøp. Takker på forhånd til alle som prøver å hjelpe!

Eling
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,031 seconds.