MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Prototypebilder fra HobbyTrade!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Prototypebilder fra HobbyTrade!

 Post Reply Post Reply
Author
Togbutikken View Drop Down
Kommersielle aktører
Kommersielle aktører
Avatar

Joined: 02 januar 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 235
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Togbutikken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Prototypebilder fra HobbyTrade!
    Posted: 28 september 2011 at 14:22
Nei, det er dessverre ikke bilder av El13 vi nå skal vise (selv om dette prosjektet også skrider godt fremover for tiden). Denne gang er det imidlertid de norske bilvognene fra Autolink/Autotransport som begynner å nærme seg ferdigstillelse. Vi har en tidlig versjon av Autolink-varianten til utstilling i butikken her nå, og det ser ut til å bli en utrolig flott modell. Merk at modellen på bildet under mangler en del detaljer.

Man skal heller ikke se bort i fra at det blir laget en pakkepris på slike vogner og AutoLink Me26 diesellok når den tid kommer Foreløpig er leveringsdato satt til sent oktober/november, men man vet jo hvordan slike ting kan gå, så som vanlig er det nok kjekt å ha litt tålmodighet på lager.



En annen nyhet er at vi i dag har fått inn de nye "Gullfiber"-vognene fra NMJ. Dette er to helt nye driftsnummer i forhold til de to som har vært levert tidligere. Begrenset opplag på 250stk. av hvert nummer. Prisen er kr. 349,-



http://www.togbutikken.no
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,063 seconds.