MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Nyheter fra Bawaria´s modellNatur.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Nyheter fra Bawaria´s modellNatur.

 Post Reply Post Reply
Author
bawaria View Drop Down
Kommersielle aktører
Kommersielle aktører


Joined: 03 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bawaria Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nyheter fra Bawaria´s modellNatur.
    Posted: 27 februar 2005 at 13:48

I fra miniNatur kommer det en del spennende nyheter for HO i år.
Gressmatteyper, bladverk, og blomstrende epletrær.
Vi håper å få frem  nyhetene i scala N-Z, før Z.Mod treffet.
Vi er også igang med å lage en egen startpakke for det nordiske markedet, denne vil ta for seg en ca 40-50 produkter for å få mangfoldet uten å kjøpe seg ihjel.
Nyhetene finner dere på www.mininatur.de prislister, dessverre ingen bilder som vanligt hos småprodusenter. Men det kommer vi til presentere for dere etterhvert på hjemmesiden www.bawaria.no .

Vi kommer også med en del Workshops etterhvert, det første er planlagt hos gutta på strømmen 05.03.05 , hvor vi tar for oss teknikker og presentasjoner av produktene.

Når det gjelder bladet Hp1 så er Nr 31 underveis snart. Alexa beklaget forsinkelsen, men trøstet oss med at det var i trykken dette var midt i februar, så da dukker det vel opp snart.
En liten info her:
Årsabo gjelder fire blader, altså ikke slaviskt ett år.
Bladene er i nr fra. 1 og oppover siste var blad 30 så da blir neste 31 osv.
Med andre ord, Alexa og Willy er så kresne når det gjelder stoff i bladet så de sender det ikke ut før de synes bladet er fullgodt, og det skal vi være glad for. Men for oss i Bawaria´s kan føles som en kattepine særlig for våre ny abonenter, men det kommer snart.

Asoa ja denne Klaus har mye rart,og det fikk vi erfare da en av våre kunder kom med en forespørsel forleden teglsten og mye annet tull ball. Det kommer også en del saker og ting fra denne kanten ikke  bare strø og beis. Ta gjerne en titt på hjemmesiden hans www.asoa.de .

Ellers er lun 1.(meg) og lun2 (K.I.J.) igang med å bygger våre private anlegg og deler påwww.modellrallaren.se  og , http://www.norskmjforum.novi prøver så godt vi kan å ikke blande forretning å privat bygge. Men det er selvfølgelig ikke så lett for dere å tro, men dere skal vite vi er 100 prosent idealistiske når vi bygger.

 

Terje Reiss
http://www.bawaria.no/



Edited by bawaria
www.bawaria.no
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,047 seconds.