MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - La oss løfte i flokk - støtt MJWiki
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

La oss løfte i flokk - støtt MJWiki

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
trulss View Drop Down
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Joined: 07 juli 2005
Location: Norge
Status: Offline
Points: 500
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote trulss Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 september 2008 at 16:35
Blir ikke mye av stoffet "vårt" litt sært for Wikipedia? Og mister vi ikke muligheter til å kategorisere og organisere innholdet på måter som er mer naturlig for "vårt" stoff enn det som er encyklopedisk riktig? Jeg har ikke noe i mot Wikipedia, men vi bør sjekke ut om Wikipedia eventuelt har noe imot oss

Den tekniske driftingen av MJwiki koster hverken mye tid eller penger, så den delen er ikke noe argument for å flytte et annet sted enn der wikien ligger i dag.

Alt koker igrunnen ned til følelser, og hvor lang tid det skal ta for enkelte av oss å komme over hendelser som begynner å ligge flere år bak i tid.

-TrulsS
Back to Top
Henning L View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF
Avatar

Joined: 02 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 1112
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Henning L Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 september 2008 at 17:11
Det har du rett i, Truls, det må sjekkes og vurderes, det var vel sånne ting jeg lurte litt på da jeg ikke umiddelbart tente på Sveins forslag. Men jeg tror det er mulig å opprette tilpassede portaler der, vet egentlig ikke helt.

Siden MJ-wiki ligger der i dag er det jo en smal sak å bare begynne å bruke den, en eventuell "mj-portal" på Wikipedia kan komme en annen gang.

Det er nok følelser innen i bildet her, ja ...
Back to Top
Terje Storjord View Drop Down
Veteran
Veteran


Joined: 03 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 344
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Terje Storjord Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 september 2008 at 17:21
Originally posted by trulss trulss wrote:



Alt koker igrunnen ned til følelser, og hvor lang tid det skal ta for enkelte av oss å komme over hendelser som begynner å ligge flere år bak i tid.

-TrulsS


Det er dessverre der vi er.  Hvordan kommer vi oss videre? De som bærer personlig  nag etter forumstriden eller av andre grunner får se til å ordne opp med seg selv, eller fortsette kampen et annet sted enn her.

MJFs næværende moderatorer var aktive deltakere i forumstriden. Det blir litt vanskelig å tro på MJFs gode hensikter når man fortsatt går knallhardt ut mot forummedlemmer som har avvikende meninger om striden.

Jeg var skarp, kanskje ufin, da forumstriden pågikk som verst. Kan hende har jeg såret/krenket noen. Den/de som har noe uoppgjort, vær snill å maile meg privat.
Mvh Terje S
H0 S/N/US Ep.III DCC MBV-Små Tog
Bilder/video Ofotbanen: www.arctictrains.com
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,063 seconds.