MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Problem med e-postspam/"out of office"
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Problem med e-postspam/"out of office"

 Post Reply Post Reply
Author
admin View Drop Down
Administratorgruppen
Administratorgruppen


Joined: 30 oktober 2004
Status: Offline
Points: 69
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote admin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problem med e-postspam/"out of office"
    Posted: 08 april 2008 at 23:21
Det registreres et økende problem med at enkelte av våre forumbrukere ikke har god nok beskyttelse av sin datamaskin. Ved å abonnere på tråder eller emner og dermed fange opp e-postadressen som brukes til utsending av slik mail har dermed spamroboter på forumbrukerenes maskiner begynt å bryke MjFs mailadresse som avsender. Det fører til at administrator begynner å bli bombardert med meldinger om ukjente mottagere, forsinkede leveringer etc. I tillegg er det en del brukere med slike abonneringer som benytter seg av "out of office" funksjonen med automatisk svar. Dette svaret kommer og i retur til forumadmin og dynger mailboksen full.
 
Dersom dette problemet fortsetter å eskalere så må det vurderes tiltak som i verste tilfelle kan ende med at muligheten for å få tilsendt innlegg må stanses, men foreløpig henstilles det bare på det sterkeste til alle forumbrukere at de sørger for seriøst gode og oppgraderte virusprogram på sine maskiner!
 
Mvh
-Admin
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,047 seconds.