MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - ModellCompagniet og Pünthermodellene
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

ModellCompagniet og Pünthermodellene

 Post Reply Post Reply
Author
ModellComp View Drop Down
Kommersielle aktører
Kommersielle aktører


Joined: 02 november 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ModellComp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: ModellCompagniet og Pünthermodellene
    Posted: 10 mai 2006 at 09:02

Som mange sikkert vet så har ModellCompagniet kjøpt originalene, formene og rettighetene til å produsere alle de gamle, flotte modellene som Stein Ragnar Pünther gledet norske mjere med i mange år. I tiden framover kan dere glede dere til gjensyn med nye opplag av disse perlene under etiketten P-modeller hos ModellCompagniet.

 

Disse flotte modellene hentet sine forbilder fra norsk jernbane og tilliggende herligheter. Så som stikkrenner, broer, installasjoner, og bygninger. Særlig det siste laget Pünther mange fine modeller av. Både direkte jernbanerelaterte bygninger og andre ting som for eksempel småbruk og middelalderkirke.

Å starte opp ny produksjon av disse modellene har kostet tid og innsats. I samarbeide med Studio K49 har vi nå så smått begynt å få de første av modellene på markedet igjen. Vi starter med en modell som knapt nok rakk å nå markedet og som derfor nesten ingen har; MC 610 Bensinstasjon (Standart Oil) som står på Bygdøy folkemuseum. En herlig bygning!

Denne får følge med to klassikere; MC 611dresinskuret og MC 158 reléskuret.

 

 

 

Opplaget er nå, som den gangen, lite så det kan godt hende at lageret ikke holder så veldig lenge. Om og når neste opplag da kommer får tiden og etterspørselen vise.

Utgivelsestakten framover tør vi ikke si så mye om men vi jobber med neste bolk som bl.a. omfatter Strai stasjon og den urnorske Pølsekiosken. Målet vårt er at det ikke skal gå mer enn to-tre måneder mellom hver ny bolk.

Etterlysning og dusør!

Vårt produksjonsgrunnlag er dessverre ikke like komplett for alle modellers vedkommende. Vi etterlyser derfor folk som har disse Pünthermodellene:

Snøoverbygg

Stasjonsdass

Vanntårn Grovane

Godshus Blakstad

Vallekilen eksp.hus

Lokstall Ålgård

Romnes kirke

Fuglekassesignal skal også være produsert.

Ska skiftetraktor

Vil du og kan du bidra til flere gode norske modeller på norske anlegg, så kan du la oss få overta modellen din. For det skal du få to modeller tilbake eller en annen P-modell av noenlunde samme verdi!

Vi vil naturligvis helst ha modellene ubygde og hele, men må vi ta til takke med en som er bygget så er det bedre enn ingen ting. Send en mail til ModellCompagniet.

 

Med vennlig hilsen

ModellCompagniet

Trondheimsveien 84

0565 Oslo



Edited by ModellComp - 10 mai 2006 at 09:03
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,063 seconds.