MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - ETTERLYSNING
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

ETTERLYSNING

 Post Reply Post Reply
Author
TeVe View Drop Down
Veteran
Veteran
Avatar

Joined: 08 desember 2005
Location: Norway
Status: Offline
Points: 594
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TeVe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: ETTERLYSNING
    Posted: 12 september 2007 at 18:17
Studio K49 overtok aller rettigheter til Pünther Spesialmodeller fra ModellCompagniet da dette dessverre la inn årene. Vi har fått over alle former, mastermodeller/kopier av modellenne som Pünther i sin tid overlot til ModellCompagniet. Dessverre er ikke dette alle modellene som Pünther laget. Det mangler en rekke byggesett av interessante prototyper.
Hverken Pünther eller ModellCompagniets kan bidre til å gjøre rekken komplett. Vi har laget en oversikt over de manglende modellen som kan leses på denne linken Etterlysning

Vi ser derfor den eneste muligheten for at de manglende byggesettene igjen kan bli satt i produksjon at lesere av dette forum som måtte ha disse modellene er villig til å låne de ut for kopiering. Aller helst tar vi imot umonterte byggesett men ferdig bygde modeller kan også være aktuelle.

Om du besitter en modell som er listet på linken over og er villig til å låne den ut så ta kontakt på epost eller telefon som kan finnes på denne linken kontakt.
Vi vil erstatte alle kostnader du måtte ha til forsendelse og i tillegg selvfølgelig gi en bra kompensasjon for utlånet.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,063 seconds.