MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Godsterminal Gandal
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Godsterminal Gandal

 Post Reply Post Reply
Author
Henning B. View Drop Down
Medlem i MJF
Medlem i MJF


Joined: 04 desember 2004
Location: Norway
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Henning B. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Godsterminal Gandal
    Posted: 25 juni 2006 at 00:53

Det skjer store ting på Gandal for tiden. Den nye godsterminalen er under bygging. Tok en tur bort i dag nysgjerrig som jeg er... (og som seg hør og bør for en tog-entusiast...).

Bildene er tatt med kamera på mobil (Nokia 6230i), deretter er størrelse og kvalitet redusert i PaintShopPro. Litt sent på kvelden for å ta bilder, men det funker...

Det var snakk om å lage en ny undergang og å lage en pens, tror det skulle gjøres i dag. Togtrafikken er i alle fall stoppet, men i 22-tiden var der ingen aktivitet som jeg kunne se, og Robelen sto fremdeles på sporet... (Bildet er fra tidligere på dagen).

Den gamle planovergangen. Vet ikke om den skal vekk, men regner med det. I hvert fall ikke i bruk foreløpig .

Dette er ikke fra godsterminalen, men fra Gandal stasjon. Regner med det er en revisjonsvogn for kontaktledning. Nr. 30-38-0005. Den sto fint parkert på sporet til Ålgårdbanen.

Dette var bare en liten oppdatering om hva som skjer her vest. Kanskje det kommer flere bilder etter hvert som arbeidet skrider fram, men sommeren er alt for kort, og bygging tar lang tid (Selv om det er Risa og T. Stangeland som jobber sammen i RS-prosjektet).

 

Edit: Fikset litt i teksten



Edited by Henning B. - 25 juni 2006 at 00:56
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,043 seconds.