MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Kjørekveld TMJK 17.11.16
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Kjørekveld TMJK 17.11.16

 Post Reply Post Reply
Author
ses View Drop Down
Fremo og MjF medlem
Fremo og MjF medlem
Avatar

Joined: 09 november 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 3920
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ses Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Kjørekveld TMJK 17.11.16
    Posted: 24 oktober 2016 at 22:15
TMJK inviterer til vårt første trafikkspill på nyanlegget på torsdag 17. november. Vi har utarbeidet togruter som vi har gjort et par tester på tidligere i høst.

Trafikkspill betyr at vi "modellerer" jernbanedrift ved å kjøre tog etter oppsatte togruter. Til det trenger vi både lokfører og betjening på noen utvalgte stasjoner. Opplæring gis på stedet til de som synes de trenger det.
Klubben stiller med noe rullende materiell, men vi oppfordrer folk til å ta med seg lok og vogner selv. Lok og motorvogner må være utstyrt med digital dekoder (DCC). Vi kjører så mange tog som vi har folk til, opptil seks samtidig for det er så mange håndkontrollere vi har, samt at ruteopplegget og banen ikke åpner for flere tog på en gang. Vi har laget ruter for persontog og godstog, og godstogene er både gjennomgående, malm/kistog og et såkalt arbeidende godstogpar. Det siste vil si godstog som setter ut og inn vogner på nesten hver stasjon. Denne gangen legger ingen føringer for tidsepoke, så "alt" er tillatt av materiell.

Klubblokalet på Nidarvoll skole vil være åpent fra ca kl. 18, men vi regner med at trafikkspillet ikke starter før litt etter kl. 19. Kommer vi raskt i gang, kan vi rekke to "døgn".

Det er fint om folk som tenker å delta varsler på epost til ssando@online.no, men påkrevet er det ikke. Dersom du varsler, så si gjerne hva slags rullende materiell du tenker å ta med til trafikkspillet.

Medlemmer og støttemedlemmer av TMJK betaler ingen ting, mens andre må betale 100,- pr. person som bidrag til å gjøre dette klubbanlegget mulig. Det er selvsagt fullt mulig å tegne (støtte)medlemskap på stedet, evt. fornye sitt utgåtte.

Mvh hilsen Åge Jørstad og Svein Sando, trafikkdirektører på Vindheimbanen.




Edited by ses - 24 oktober 2016 at 22:17
Svein S
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,043 seconds.