MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Nyheter fra Togbutikken!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Nyheter fra Togbutikken!

 Post Reply Post Reply
Author
Togbutikken View Drop Down
Kommersielle aktører
Kommersielle aktører
Avatar

Joined: 02 januar 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 235
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Togbutikken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nyheter fra Togbutikken!
    Posted: 16 april 2009 at 10:33
Selv om våren er i ferd med å få skikkelig fotfeste og sommeren etterhvert vil begynne å bli påtrengende, slutter ikke MJ-nyhetene å komme. Denne gangen kan vi vise bilder av Steinar&Steinars byggesett av godsvognen G2 type1, T-bane sett fra Oslo og prospekt på nye signaler fra Skala Design.
 


Først ute er det nye byggesettet i G2-serien. Denne har også de utrolig flotte hjulene som kom på de to første variantene, og holder samme høye kvalitet på settet ellers. Egner seg flott for nybegynnere innen messingbygging. Prisen er kr. 595,- pr.vogn og de er leveringsklare umiddelbart, så her er det bare å bestille!
 

 
Så til en helt annen epoke og noe helt nytt: Oslos T-banesett av typen MX i Skala H0! Det er den østerrikske produsenten Halling, som spesialiserer seg på trikk og T-bane, som har tatt frem dette flotte 3-vognssettet. Det fåes både i umotorisert, og motorisert utgave til henholdsvis kr. 1690,- og 2190,- Leveringstid vil være ca. 4 uker. Reservér din utgave i dag!


 
Så til årets store bestselger; de nydelige signalene fra Skala Design. To-lys signalet ble nesten utsolgt før det kom i handelen, men Skala Design har store planer om flere signaler og flere varianter. Leveringstid er foreløpig ukjent, men det ryktes at prototypen til 2-lys forsignal allerede er klar, prototypen til 3-lys signalet også er rett rundt hjørnet og at produksjon av elektronikk til signalene allerede er i gang. En liten oversikt over hvilke varianter som er planlagt finner du her:
 

Alle produktene kan bestilles eller reserveres ved å gå inn på våre nettsider :
www.togbutikken.no eller ved å sende en mail til post(snabelkrøll)togbutikken.no
Back to Top
Togbutikken View Drop Down
Kommersielle aktører
Kommersielle aktører
Avatar

Joined: 02 januar 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 235
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Togbutikken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 april 2009 at 10:45
Vi tar med oss et lite stemningsbilde fra Indre Stambane.

Et kipptog med en Skd220c i spissen har nettopp passert et av de tidligere nevnte 2-lys signalene fra Skala Design.


Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,219 seconds.