MODELLJERNBANEFORENINGEN I NORGE (MJF) - forum

  New Posts New Posts RSS Feed - Togbutikken med lokomotiv fra Rjukanbanen!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Togbutikken med lokomotiv fra Rjukanbanen!

 Post Reply Post Reply
Author
Togbutikken View Drop Down
Kommersielle aktører
Kommersielle aktører
Avatar

Joined: 02 januar 2006
Location: Norway
Status: Offline
Points: 235
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Togbutikken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Togbutikken med lokomotiv fra Rjukanbanen!
    Posted: 23 juni 2010 at 17:07
Rjukanbanen står høyt i kurs blant jernbaneelskere over hele Europa. Nå kommer den første ferdigmodell med forbilde fra Rjukanbanen - og Togbutikken er med på produsentsiden!

Rjukanbanen er en meget spennende banestrekning, både på grunn av de kjente jernbanefergene som var i drift på Tinnsjøen, men også på grunn av det litt uvanlige materiellet som ble brukt på denne private jernbanestrekningen. Nå kommer Togbutikken, i samarbeid med Hobby Trade og ADE Modellbau, med en modell av Rjukanbanens Henschelmaskiner av typen DH500ca. RjB hadde 3 av disse lokene i trafikk på Rjukanbanen og det gikk også en for Norsk Hydro på Herøya - lakkert i en annen farge. To av de grønne lokene er bevart på Tinnoset, mens et tredje er solgt til Frankrike. Hydroloket er også bevart, slik at man kan beskue alle disse lokene også i dag.

Modellen vil vi forsøke å ha klar til Nürnbergmessen 2011, det vil si om litt over et halvt år. Vi begynner å ta imot forhåndsreservasjoner allerede nå, da de produseres i et begrenset opplag. Modellen leveres både i likestrøm og vekselstrøm, og begge varianter vil ha ferdig innmontert dekoder og begge vil kunne kjøres både digitalt og analogt rett ut av esken. Prisen for begge varianter er kr. 2395,- (inkl. dekoder)

Reservér ditt eksemplar allerede i dag på http://www.togbutikken.no



Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,063 seconds.